Šta je ThetaHealing® tehnika – Martina Janjić Centar Beli Ždral

0
2692
Šta je ThetaHealing® tehnika; Foto Jure Širić pexels.com
Šta je ThetaHealing® tehnika; Foto Jure Širić pexels.com

Kroz svoj životni put, čovek nailazi kroz razne prepreke koje ga često i sputavaju u ličnom razvoju. Šta je to ThetaHealing® tehnika i kako nam može pomoći, za kovalska.rs će nam reći Martina Janjić, jedna od osnivača centra „Beli Ždral“.

Kako je nastao Centar Beli Ždral?

Centar Beli Ždral u nekom obliku postoji još od 2014. godine, a iza njegastojimo moj suprug – Ognjen i ja – Martina Janjić. Ideja osnivanja je bila da se kroz njega širi ono što volimo, radimo i živimo kako bi dotakli što veći broj ljudi i pomogli im na njihovom putu rasta i razvoja.

Reiki i ThetaHealing® tehnika - Martina Janjić Centar Beli Ždral
Reiki i ThetaHealing® tehnika – Martina Janjić Centar Beli Ždral

Čime se Centar sve bavi?

Prvobitni Centar je nastao kao Udruženje koje se bavilo najpre Tai Chijem, a zatim je 2016., otvoren novi Centar koji se bavio Reikijem i ThetaHealing® tehnikom. Danas postojimo kao firma, nastala ove, 2018. godine, i oblast delovanja nam je ThetaHealing® tehnika.

Kako početi sa duhovnom praksom?

Nisam sigurna da na ovo pitanje mogu dati pravi odgovor jer je on zaista specifičan u zavisnosti od svakog pojedinca. Ali ono što definitivno mogu da preporučim svima, jeste edukacija, u obliku čitanja knjiga, gledanja videa i emisija, pohađanja seminara ili odlaska na tretmane, koji su fokusirani na naš lični rast i razvoj.

Moj početak je bio uz Lujzu Hej i njen film, a onda je to išlo kroz Reiki, ThetaHealing® tehniku, mnoštvo knjiga sjajnih autora (poput Brus Liptona, LujzeHej, Vejn Dajera, Ekarta Tola, Nila Donalda Volša itd.), razne tehnike vizualizacije i meditacije, a od svoje trudnoće sam i jogu uvrstila u svoju praksu i iskreno sve to od srca mogu preporučiti.

Šta je ThetaHealing® tehnika - Martina Janjić Centar Beli Ždral
Šta je ThetaHealing® tehnika – Martina Janjić Centar Beli Ždral

Kako pomoći sebi?

Na ovo pitanje sam delimično dala odgovor i tokom prethodnog. Pored različitih dostupnih tehnika i metoda, moje mišljenje jeste da je najvažnije imati vere u promenu i naš napredak i biti u tome istrajan i fokusiran. Nijedna tehnika, čak ni one najbolje i najdublje (gde svrstavam i ThetaHealing®tehniku) nisu čarobni štapić, za sve je neophodan fokus i istrajnost i osoba od poverenja (bilo u formi praktičara ili učitelja, koji bi nas tim putem vodio).

Šta je duhovnost?

Po meni je duhovnost način života. Traganje za time i življenje u miru, kroz svoju svrhu i neprestani rad na sebi kako bi bili što veći doprinos sebi i čitavom svetu oko nas.

ThetaHealing® vežbaonica - Centar Beli Ždral
ThetaHealing® vežbaonica – Centar Beli Ždral

Šta je ThetaHealing® tehnika?

ThetaHealing® tehnika je kreirana od strane Vajane Stajbal 1995. godine tokom njenog ličnog puta ka zdravlju. To je meditativna tehnika koja koristi duhovnu filozofiju sa svrhom unapređenja uma, tela i duha, dok smo sve bliži Stvoritelju Svega Što Jeste (Bog, Univerzum…). Kroz ThetaHealing® tehniku uspevamo da se oslobodimo ograničavajućih verovanja (nastalih u bilo kom trenutku) i da živimo život sa pozitivnim mislima i razvojem vrlina kroz sve što radimo. ​Theta Healing® tehnika nam pomaže da otklonimo emotivne blokade, traume i strahove, čisti auru, otpušta nagomilani bes, ljutnju, osećaj krivice, zameranja i stres, čisti od toksina i štetnog zračenja i isceljuje na svim nivoima i svim sferama.

Šta je sve u planu krajem 2018.godine i u 2019. godini?

Krajem godine nas očekuju još tri događaja vezana za ThetaHealing® tehniku.

Reč je o 2 događaja koji su predviđeni isključivo za praktičare ove tehnike: vežbaonica sa temom Manifestovanja 2019. (16. decembar) i seminar Intuitivna Anatomija (koji će biti održan od 27. decembra do 12. januara).

Još jedan bitan događaj koji smo nazvali „Doprinos zajednici“, namenjen je onima koji nisu praktičari, ali bi želeli da dožive iskustvo ThetaHealing® tehnike, kroz tretman sa nekim od praktičara (pored mog supruga i mene, biće još 10ak drugih praktičara). Učešće je besplatno, ali je broj ograničen, pa je prijava neophodna. Doprinos zajednici će biti održan 16.decembra od 15h do 17hu sjajnom prostoru Flow centra u centru Beograda, gde i održavamo sve naše vežbaonice i seminare.

2019. godine nas očekuje dosta seminara ThetaHealing® tehnike, kao i vežbaonice za praktičare.

Prebrodite svoje strahove; Foto rawpixel.com pexel.com
Prebrodite svoje strahove; Foto rawpixel.com pexel.com

Za one koji bi želeli da krenu ovim putem najvažnije je spomenuti prva 3 seminara koja moraju ići tačno ovim redosledom: Osnovni DNK ThetaHealing® seminar, Napredni DNK ThetaHealing® seminar i Kopaj dublje ThetaHealing® seminar. Sva tri seminara biće održana u periodu februara/marta, a ostali izborni seminari biće održani u različitim terminima tokom godine.

Za više informacija i tačne termine pratite naš sajt: www.belizdral.com i FB stranicu: Martina Janjić – Centar Beli Ždral

Da li imate neku poruku svima onima koji se zanimaju za vaše aktivnosti, a još se nisu usudili da vas kontaktiraju?

Moja poruka za njih bi bila: ukoliko u meni i ovome što radim prepoznate način i mogućnost da i vama na neki način budem doprinos, rado ću biti deo vašeg puta. Na vama je da poželite promenu i učinite prvi korak, a dalje možemo i zajedno.POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde