Farbanje u PINK sa Schwarzkopf LIVE farbom za kosu – Shocking Pink

1
8596
Schwarzkopf LIVE Shocking Pink rezultat farbanja
Schwarzkopf LIVE Shocking Pink rezultat farbanja

Da, ponovo me uhvatilo ludilo da promenim boju kose, ali ovog puta sam odlučila da testiram za mene nove farbe, Schwarzkopf LIVE u nijansi Shocking Pink!

Ukoliko me pratite na društvenim mrežama (youtube i instagram), sigurno ste već videli da sam se nekoliko puta farbala. Pored nekih iole normalnih boja, farbala sam se jednom u nežnu pink, a jednom u plavu boju, oba puta sa Loreal Colorista Washout farbama, a ovog puta sam odlučila da napravim promenu i testiram Schwarzkopf LIVE farbu za kosu. U DM-u sam pronašla nijansu Shocking pink i bez razmišljanja sam uzela 2 kutije pre svega zbog dužine moje kose.

Pogledajte: L’OREAL COLORISTA Washout farbe za kosu – iskustva i utisci

Pre nego što sam krenula sa samim procesom farbanja, pogledala sam nekoliko video tutorijala da prikupim neke savete i trikove, pa sam tako neke stvari i primenila. Kada otvorite kutiju, pored tubice sa farbom nalaze se i 2 kesice regeneratora za kosu i uputstvo za upotrebu zajedno sa rukavicama. Farbu sam istresla u plastičnu posudu i prvu tubu sam pomešala sa jednim regeneratorom, a drugu sa dva da bih jednu iskoristila kasnije tokom pranja kose.

Farbu nisam nanosila četkom, već rukama na mokru kosu. Dakle, pre nanošenja farbe dobro operite teme kose i samo peškirom pokupite vodu sa kose, a onda nanesite farbu. Pre samog nanošenja farbe preporučujem da na krajevima lica i po ušima, neposredno pre početka kose, nanesete masnu kremu kako vam ne bi ostala farba po koži.

Farbanje u PINK Schwarzkopf LIVE farbom, rezultat na dnevnom svetlu
Farbanje u PINK Schwarzkopf LIVE farbom, rezultat na dnevnom svetlu

Nakon farbanja čekala sam oko 30 minuta, nakon čega sam sasvim normalno oprala kosu i stavila jednu preostalu kesicu regeneratora. Kao što vidite na fotografiji iznad, donji deo mi je drečavo roze, a gornji deo se samo presijava na roze – zašto je to tako? Na samoj ambalaži stoji naznačeno da će boja biti dobra isključivo na svetloj ili prethodno posvetljenoj kosi u odnosu na tamnu kosu. Moji krajevi su blanširani i bili su prilično svetli pre samog farbanja stoga je boja ispala baš onakva kakva je ilustrovana na kutiji, dok je gornji deo, gde mi je prirodno smeđa boja kose, samo poprimio na onim delovima koji su bili svetliji, dok se na ostalim samo presijava na pink i ljubičasto.

S obzirom da sam se tek ofarbala i da sam prezadovoljna, ne bih znala da vam kažem neke utiske, već ću o njima pričati nakon nekog vremena u novom postu, kada budemo videli kako se sama farba ispira. Za sada ne primećujem da mi je kosa dodatno oštećena (nije ispucala), ali jeste suvlja i to ne mislim da ju je farba isušila već da se farba samo obložila oko dlake (nije prodrla u samu dlaku) što bi bilo odlično, ali to ćemo videti u novom članku tek nakon ispiranja. Do tada, pogledajte video mog farbanja i pišite komentare i vaše utiske ukoliko ste koristili ove farbe za kosu!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde