Frizer vas je loše ošišao? Donosimo vam 5 načina kako da rešite taj problem

0
681
Loša frizura - Loš dan kod frizera; Foto unsplash.com
Loša frizura - Loš dan kod frizera; Foto unsplash.com

Loša frizura? Frizer vas je loše ošišao ili potpuno suprotno od onog što ste želeli? Nažalost, ovakve stvari se dešavaju. Nekada kada odemo kod novog frizera, a nekada možda jer nismo uspeli u potpunosti da objasnimo šta tačno želimo.

Iako može delovati strašno, nije kraj sveta. Ukoliko ste zaglavili sa lošom frizurom, Kovalska vam donosi 5 načina kako da rešite taj problem.

1. Pričajte sa vašim frizerom

Ono što morate da uradite odmah jeste da razgovarate sa vašim frizerom. Ukoliko primetite da je jedan kraj duži, a jedan kraći ili da to nije onako kako ste želeli, treba svakako da spomenete frizeru da ispravi što pre.

2. Operite kosu

Nekada nam se čini da je frizura užasna, a možda je samo do feniranja koje nam se ne dopada? U velikom broju slučajeva, lošu frizuru možemo rešiti pranjem kose. Nakon toga je možete stilizovati kako vi želite i sve će biti uredu.

3. Isprobajte novi stil frizure

Loše ošišana kosa može da otvori mnogo novih vrata o kojima možda niste ni razmišljali. Uzmite ovo kao priliku da budete kreativni sa vašom kosom. Oduvek ste želeli da probate nove proizvode za kosu? Sada je vaša šansa. Dok kosa ponovo ne izraste, možete eksperimentisati sa novim stilovima.

4. Neka aksesoari za kosu postanu vaš novi prijatelj

Možda ih do sada niste koristili često, ali šeširi su uvek bili trend. Možete ih iskoristiti kao odličan aksesoar, kao i razne trake za kosu i šnalice. Nebitno šta uradiš, kako se obučeš ili našminkaš, ova tri aksesoara će vam biti najbolji prijatelji u svakoj prilici!

Šeširi su ponovo u modi; Foto pixabay.com
Šeširi su ponovo u modi; Foto pixabay.com

5. Prihvatite vašu kosu onakva kakva je

Kosa će izrasti ponovo i ne vredi se nervirati zbog toga. Možda nešto nije išlo baš onako kako smo zamislili, ali ko zna zašto je dobro što se to desilo. Možda da naučimo da se loše stvari i incidenti mogu desiti u svakoj situaciji u životu i da treba da im pristupimo pažljivo i smireno.

Dodatan savet

Koliko god problem da izgleda strašno, ne pokušavajte da ga rešite same, kod kuće! Šišanje kose kod kuće može samo da napravi problem još većim nego što jeste. Verujem da je svako od nas bar jednom napravio taj problem, ali kada smo očajni zbog naše frizure, nekada ne razmišljamo pa ponovo padnemo pod iskušenje. Izdržite!



POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde