Ko je vaš twin flame?

0
7232
Twin_flame .Foto_Flickr
Twin flame Foto: Flickr

Da li vam se ikada desilo da pogledate nekog u oči i osetite to je to, znam te oduvek? Odjednom, imate osećaj kao da gledate sebe u nekome, kao da o nekome sve znate pre nego što je išta rekao, da rastete samo videći nekog. Osećaš- volim te, prvi put te vidim ali te volim. Ljudi ponekad kažu da je to susret sa srodnom dušom.

Međutim, ko je ili šta je srodna duša?

Srodna duša je neko ko nam je blizak, koga percipiramo kao nekog  s kime smo u stanju da delimo emocije, život, lepe vesti, pa čak i one loše. Imamo mnogo srodnih duša kroz život, često ih srećemo. Srodne duše mogu da budu i vaši ljubimci, mama i tata, prijatelji.

Postoji i nešto što se naziva karmičkim susretima. Karmički susreti su susreti, koji služe da se naplate dugovi iz prethodnih reinkarnacija. Služe takođe i za učenje lekcija, rast, osvešćivanje nečeg što nas muči. Često su to emotivne veze, u kojima budemo magnetno privučeni pa jako povređeni, raziđemo se neznano zašto, neko nas povredi, osetimo se iskorišćeno. Mogu da budu i prijatelji, sa kojima ste u nekom momentu vrlo bliski i odjednom bol i tajac. Međutim, to je sve lekcija i prilika za učenje.

Od karmičkih susreta učimo, od srodnih duša učimo ali šta je sa twin flame vezama? Twin flame ili blizanačka duša je uvek samo jedna, dok svih ostalih možete imati mnogo u zavisnosti od toga koliko rastete duhovno. Zvuči strašno kad kažemo samo jedna, u svim svetovima, u svim vremenima, u celom univerzumu. Ali i nije tako strašno kada shvatite da je jedini cilj blizanačkih duša da se opet spoje u jednu jer one su dva srca- jedno biće.

Šta je Twin flame i šta su blizanačke duše?

Twin flame je vaše savršeno ogledalo, on je ona osoba, koja u vama izvuče na površinu i sve ono najbolje i sve ono najgore. To je jedina osoba, koja to može. To ste vi u ogledalu. Kada sretnete svoju blizanačku dušu znate zašto ni sa kim ranije nije uspelo.

Zašto srećemo blizanačke duše? Da naučimo da postoji bezuslovna ljubav i da stvaramo bolji svet.

Zapravo, smatra se da su blizanačke duše te koje će spasiti svet svojom ljubavlju, koja je čista i da će deca proizašla iz takve velike ljubavi moći od malih nogu da isceljuju i pomažu drugima. Postoji jedan jako zanimljiv podatak po kome  se predviđa da od neke 2012 pa do 2024.godine će se desiti ekspanzija takvih predivnih i velikih ljubavi širom planete Zemlje.

Ljubav nam je preko potrebna, zar ne?

 Ljubav_23.06.2018.Foto_Maxpixel
Ljubav Foto: Maxpixel

Kako prepoznati svoj Twin Flame?

Daćemo vam zapravo nekoliko znakova na osnovu kojih možete zaključiti da je to to.

 1. Momentalno prepoznavanje- kao da oduvek znate tu osobu
 2. U njenim očima prepoznajete nešto poznato oduvek
 3. Sinroniciteti- srećete se na neočekivanim mestima, na neočekivane načine
 4. Pored nje, vaša energija buja
 5. Oboje ste toliko motivisani i inspirisani za akcije da je to ravno čudima
 6. Znate da je to to
 7. Telepatija
 8. Osećate da pored te osobe isceljujete
 9. Neobični znakovi i događaji
 10. Paralelna i vrlo slična životna iskustva iz prošlosti
 11. Svi primećuju vas dvoje zajedno i vašu sinergiju
 12. Vi rastete zajedno u svakom pogledu i učite jedno od drugog
 13. Stalni snovi o drugoj osobi, na svaki mogući način
 14. Jedno je uvek ono koje se plaši i beži
 15. Ništa što uradite, na ovaj ili onaj način ne može da vas odvoji od te osobe

 

Takav doživljaj je drukčiji od svega što ste ikad iskusili, duboko razumevanje na svim nivoima, osećaj kao da najzad u nekom nalazite dom je presudan. Ta osoba može biti zauzeta, vi možete biti zauzeti ali to među vama će se sigurno desiti na ovaj ili onaj način, jer blizanačke duše žive zato da se spoje i budu jedno, takva vrsta ljubavi je drukčija i apsolutno prelepa.POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde