Lepotica u kandžama zveri – online dating za odrasle

1
1107
Lepotica i zver - online dating za odrasle
Lepotica i zver - online dating za odrasle

Pitali ste nas kako da lako upoznate pravu osobu online i mi smo vam u goste doveli Đorđa Sokanovića, vlasnika domaćeg dating sajta Lepotica i zver. U nastavku možete otkriti kako funkcioniše svet online dating-a.

Šta je ono što je nedostajalo našim dating sajtovima pa se pojavio sajt Lepotica i Zver?

I sam sam koristio sajtove za upoznavanje i isprobao gotovo sve, koji su mi delovali ozbiljno. Međutim, ono što sam uvideo je da kod nas ne postoji nijedan sajt, koji se posvećuje svojim korisnicima ozbiljno i koji istinski želi da spaja ljude. Video sam da ne postoje sajtovi sa verifikovanim profilima i odlučio da budem game changer, koji će podići online upoznavanje na viši nivo.

Kako napraviti dobar profil na dating sajtu?

Dobar profil je ključna stvar koja određuje da li će neko biti uspešan ili ne u online upoznavanju. Većina ljudi, koja tvrdi da online upoznavanje za njih ne funkcioniše, ne shvata online upoznavanje ozbiljno. Često naprave profil ofrlje, ne napišu ništa o sebi što bi uhvatilo nečiju pažnju ili stave jednu ili nijednu fotografiju. Vi na našem sajtu imate veliki broj tekstova, koji vam pomažu da napravite profil kako treba. Prvenstveno, potrebna vam je jedna ili više kvalitetnih profilnih fotografija. Pored toga, jako je bitno napisati dobar opis sebe. To nije navođenje svih vaših atributa i vrlina, već je potrebno i da ispričate priču, duhovito, intrigantno, da bi u moru drugih neko poželeo da baš vas kontaktira.

Đorđe Sokanović - vlasnik sajta Lepotica i Zver
Đorđe Sokanović – vlasnik sajta Lepotica i Zver

Koje su prednosti i mane upoznavanja preko interneta?

Moje dugogodišnje iskustvo mi je pomoglo da donekle uvidim mane kad se radi o sajtovima za upoznavanje i to ispravim na svom sajtu. Smatram da ima daleko više prednosti nego mana. Pre svega, prednost je to da možete upoznati osobu kakva vas zanima ili deli vaša interesovanja, a da čak i ne živite blizu.

Da li si i ti lično, kao kreator ovakvog sajta, koristio svoj sajt za upoznavanje? Kakva su tvoja iskustva?

Bio sam prvi registrovani korisnik svog sajta. Ostvario sam neka kvalitetna poznanstva i prijateljstva. Međutim, moja praksa je da se na svom sajtu ponašam malo drukčije nego što bi na nekom drugom sajtu. Pre svega, nikad prvi ne kontaktiram žensku osobu. Dostupan sam svakako za savete oko nedoumica vezanih za korišćenje sajta i pisanje profila.

Mnogi nazivaju tvoj sajt sajtom za sponzoruše. Kako ti to vidiš?

Verujem da svako vidi svet, pa i sajt, onakvim kakav je. Neko vidi naziv bajke, a neko sajt za sponzore i sponzoruše. Imamo i jednih i drugih te verujemo da će svako naći ono što traži.

Kako pronaći srodnu dušu?

Imamo veliki broj tekstova na ovu temu na samom sajtu. Percepcija srodne duše varira od nekog ko će ući u naš život na sat, dva, pet i pozitivno uticati na nas do srodne duše našeg emotivnog partnera. Prvenstveno, da bismo voleli nekog i otvorili se za ljubav treba da volimo sebe i da radimo na sebi kroz uspeh, hobije, interesovanja.

Da li je ozbiljna veza, koja počne poznanstvom preko interneta mit?

Apsolutno ne. Znam mnogo ljudi koji su se upoznali preko neta, zaljubili, imaju i decu. Ljudi, koji su spremni i otvoreni da upoznaju ljude u stvarnom životu neće imati poteškoća da upoznaju ljude online.

Zašto bi neko izabrao tvoj sajt u moru drugih? Šta je ono što sajt Lepotica i Zver nudi što niko drugi nema?

Zato što smo jedni od najboljih. Stvorio sam sajt prema tome kakav bih sajt i sam želeo da koristim. Sajt je besplatan za dame. One, pre svega, obično i bolje znaju šta žele za razliku od muškaraca koji su često zbunjeni. Koliko smo ozbiljni govori i činjenica da odbijamo skoro 70% zahteva za članstvo, jer je naglasak pre svega na verifikovanim profilima i ozbiljnim korisnicima.1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde