Trust NIKA Compact Wireless slušalice – 18h slušanja sa jednim punjenjem

0
958
Trust NIKA Compact Wireless slušalice
Trust NIKA Compact Wireless slušalice

Era wireless slušalica je uveliko u toku, a mi smo dobili na recenziju Trust NIKA Compact Wireless slušalice. Ono što možemo videti na samoj kutiji je oduševljavajuće, ali moramo videti da li su takve i na delu. Ništa ne prepuštamo slučaju!

Pre nego što počnemo, moram da napomenem da Trust NIKA Compact Wireless koštaju oko 30€. Ovo je izuzetno važna informacija iz više razloga: zbog toga da znate da li vam se uklapa u budžet, ali i da možete još više da se oduševite kada vidite šta sve nude za cenu.

Ukoliko ne želite da čitate ovaj članak, skrolujte dole

Dizajn slušalica

Veoma su jednostavne i lagane, izuzetno svedenog dizajna. Dolaze u 5 boja – bela, crna, tirkizna, pink i plava. Doduše, plava nije klasično plava, više vuče na teget, ali verujemo da ima ljubitelja i te boje.

Trust NIKA Compact specifikacije

Ključna karakteristika ovih bežičnih slušalica je da mogu da izdrže i do 8 sati sa jednim punjenjem, odnosno 18 sati. Kako to? Trust NIKA Compact imaju kutiju (case) u kojoj ih možete čuvati i putem koje punite slušalice. Van kutije, mogu da izdrže 8 sati korišćenja, a onda ih možete vratiti u kutiju, u vašu torbu ili džep, i one će se dopuniti putem kutije. Kutija u sebi ima bateriju, tako da bez ponovnog povezivanja na punjenje (putem micro USB kabla), možete dopuniti slušalice i tako vam mogu trajati i do 18 sati!

U kutiji dobijate i 3 silikonska nastavka – mali, srednji i veliki, koje možete koristiti u zavisnosti od oblika vašeg uha.

Nažalost, nisu vodootporne, ali za ovu cenu to ne možemo ni očekivati.

Kvalitet zvuka je zaista solidan. Na samim slušalicama imate dugmence koje možete kliknuti i kontrolisati vašu muziku i pozive. Možete se javiti i prekinuti poziv, ili pak pauzirati, pustiti ili prešaltati pesmu koju slušate.

Putem bluetooth-a, Trust NIKA Compact slušalice možete povezati na Android i iOS telefone, ali i na vaše Mac ili Windows računare.

Trust NIKA Compact wireless

Da li ste vi koristili ove slušalice? Kako vam se dopadaju? Pišite nam u komentarima.POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde