DAN ZLICA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA OVOG ČETVRTKA

Specijalni događaj povodom najnovijeg Diznijevog filma sa Emom Stoun u glavnoj ulozi

0
604
Dan Zlica - Cineplexx - Cruella; Foto PR
Dan Zlica - Cineplexx - Cruella; Foto PR

Beograd, 25. 05. 2021 – Diznijeva junakinja, modna ikona koju su ljudi voleli da mrze, dolazi na veliko platno Cineplexx bioskopa u Srbiji, pompezno kakva je i ona sama, na događaj Dan Zlica koji će se održati ovog četvrtka, 27. maja od 19 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

U srcu Londona, sredinom 70-tih godina, jedna devojka pokušava da se probije u svetu dizajna, a u srcu Cineplexx bioskopa, ovog četvrtka 27. maja od 19 časova otkrićemo koliko daleko je spremna da ode da ostvari svoj cilj i to na događaju Dan Zlica @Cineplexx. Pozivnica važi za sve koje se osećaju kao zlice i kao dobrice, jer cilj nam je otkrijemo ko je ona, ali i ko smo mi. Svi koji pogledaju film ,,Zlica“ u četvrtak, biće bogatiji za 1.000 bonus bodova na svojim Cineplexx bonus karticama.

U svim Cineplexx bioskopima očekuje vas uzbudljiv osećaj novih mogućnosti – osveži se, vrati energiju i uživaj u trenutku posvećenom sebi uz najukusniju hladnu kafu Barcaffe Lattiato Dark Choco, jer možda baš ti ćeš izaći iz bioskopa sa poklon paketom ove kafe.

MAC Cosmetic obezbedio je 10% popusta na karmine uz ulaznicu sa događaja Dan Zlica @Cineplexx, koji važi deset dana nakon događaja, kao i poklone iznenađenja za najsrećnije dame.

Dve Eme, dve Oskarom nagrađene glumice – Ema Stoun i Ema Tomson povešće nas na fantastično putovanje ulicama Londona u jeku pank pokreta. Estela je mlada, obmanama sklona devojka koja je odlučna da se postavi u svetu dizajna, a njenu sklonost ka modi primetiće modna legenda, baronica Von Helman. Povezanost ove dve dame pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubila Zlica.

https://youtu.be/3XXBpyHEeZw
Trejler filma Zlica (Cruella)

Ne propusti Dan Zlica @Cineplexx i otkrij svoju tamnu stranu. Za više informacija i kupovinu ulaznica poseti www.cineplexx.rs ili preuzmi aplikaciju CineplexxRs.



POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde