Garnier Fructis Hair Food – Nova nega za kosu

1
13465
Garnier Fructis Hair Food; Nova nega za kosu; Foto: kovalska.rs
Garnier Fructis Hair Food; Nova nega za kosu; Foto: kovalska.rs

Pozdrav dragi moji, dobrodošli u moju novu blog objavu na kovalska.rs portalu. U ovoj objavi ćemo pogledati nešto novo što smo dobili, a u pitanju je Garnier Fructis Hair Food nega za kosu.

Veliki sam fan kolekcije Fructis, s obzirom da sam do skoro koristila Garnier Fructis SOS Repair šampon za kosu, a trenutno sam na izmaku Garnier Fructis Grow Strong maske za kosu, kojom sam više nego zadovoljna.

Garnier Fructis Hair Food Papaja i Banana; Foto: kovalska.rs
Garnier Fructis Hair Food Papaja i Banana; Foto: kovalska.rs

Nova Hair Food kolekcija ima čak 98% prirodnih sastojaka i može se koristiti na 3 različita načina! Hair Food ima 4 nove maske koje su specijalno napravljene za različite tipove kose: Banana, Papaya, Macadamia i Goji.

Ono što je meni posebno značilo, a verujem da će i ostalima, jeste to da je Hair Food više od maske i može se koristiti na 3 različita načina:

  1. Kao balzam za kosu
  2. Kao maska za kosu
  3. Tretman odnosno nega bez ispiranja

To praktično znači da imate tri preparata u jednom, što meni definitivno predstavlja veliko olakšanje, a verujem da će mnogima podjednako značiti. Kada je reč o proizvodima, razložiću vam sada kakav je koji kako biste odabrali masku po vašim potrebama.

Garnier Fructis Banana Hair Food

Ova maska u sebi ima ekstrakt banane sa Kosta Rike i kreirana je za veoma zahtevnu i kovrdžavu kosu. Svaka od maski je kremasta i meka, a ova je puna hranljivih sastojaka za meku, svilenkastu i zdravu kosu. Prema Garnierovom instrumentalnom testu, kosa je i do 3 puta nahranjenija kada se koristi kao maska koja se ispira, a i do 4 puta ukoliko se koristi bez ispiranja.

Garnier Fructis Papaya Hair Food

Ukoliko imate svetlu kosu, sklonu isušivanju, ova maska je za vas! Maska u sebi ima ekstrakt Papaje iz Brazila. Obnavlja kosu i čini je mekom na dodir, elastičnom i sjajnom. Prema zvaničnom instrumentalnom testu, prilikom korišćenja ove maske imaćete 35% manje ispucalih krajeva ukoliko koristite kao masku koja se ispira ili čak 50% manje ispucalih krajeva, ukoliko se koristi kao nega bez ispiranja.

Garnier Fructis Hair Food Papaja; Foto: kovalska.rs
Garnier Fructis Hair Food Papaja; Foto: kovalska.rs

Garnier Fructis Goji Hair Food

Prilikom pranja kose, boja se često prilično ispira. Zbog toga je kreirana ova maska, koja čuva intenzitet boje, te će ona izgledati sveže i negovano. Kao rezultat testa navedeno je da se boja 4 puta manje ispira.

Garnier Fructis Macadamia Hair Food

Sve vlasnice kose koja je teška za oblikovanje – ova maska je za vas! Sa uljem makadamije iz Gvatemale, maska je odličan izbor za suvu, beživotnu i kosu tešku za oblikovanje. Maska je čini mekšom, hidriranom i nahranjenom.

Ono što moram da napomenem jeste da je tekstura maske odlična, savršeno kremasta, a miris je vrhunski. Nakon otpakivanja paketa, masku sam odmah nanela na krajeve kose i nisam je isprala, a ona miriše već satima!

Ti si ono što jedeš. To isto važi i za tvoju kosu! Jedi dobro, osećaj se dobro i izgledaj dobro!

Ukoliko ste vi testirali ove maske, podelite vaše mišljenje na društvenim mrežama pod hashtagom #fructishairfood. Nadamo se da vam se dopada naš pregled novih proizvoda, a mi se radujemo narednom sličnom tekstu!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde