Dubioza Kolektiv u Beogradu

0
1083
Dubioza Kolektiv u Beogradu; Foto: Goran Lizdek
Dubioza Kolektiv u Beogradu; Foto: Goran Lizdek

Nakon dve godine od poslednjeg koncerta, Dubioza Kolektiv u Beogradu, na stadionu Tašmajdan, održaće koncert za svoju mnogobrojnu beogradsku publiku!

Ovaj energični rok, pank, rege, dab muzički sastav, svojim snažnim političkim porukama i simboličnim tekstovima pesama, zadobio je veliku pažnju u celom regionu. Grupa je aktivna još od 2003. godine, a veliku popularnost stekli su pemom „Walter“ iz 2010. godine, a neke od najpopularnijih pesama su „Kažu“, „USA“, „Free.mp3 (The Pirate Bay Song)“ i „Rijaliti“.

Dubioza Kolektiv u Beogradu nastupa 30. juna i predstaviće pesme sa svog najnovijeg albuma, ali svakako planiraju da izvedu i neke od svojih najpoznatijih pesama. Koncert na Tašmajdanu je jedini zakazan Dubiozin nastup u Srbiji za 2018. godinu, tako da ga definitivno ne treba propustiti.

Poslednji put kada je Dubioza Kolektiv nastupila u Beogradu, više hiljada ljudi je mesecima prepričavalo njihov energičan nastup.

Dubioza Kolektiv je o svoj dolazak najavila u svom fazonu – napravili su cover pesme „Na morskome plavom žalu“ iz filma Emira Kusturice „Sjećaš li se Doli Bel“.

Dok su neki komentarisali kako je ovo događaj koji se ne treba propustiti, neki su podsetili da se iste večeri u Zaječaru na Gitarijadi održava nastup Partibrejkersa i Billy Idol-a, te će dobar deo Dubiozine publike biti van Beograda.

Karte za koncert su uveliko u prodaji preko Eventima, po ceni od 1.400 dinara za parter i 1.600. dinara za tribine, te vas ovim putem pozivamo da nabavite vaše ulaznice na vreme i da se pripremite jer kako kažu „… biće dernek, glava će da boli!“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde