Massimo na Dan zaljubljenih u Sava Centru!

0
1570
Massimo u Sava Centru na Dan zaljubljenih

Ne samo što je u pitanju Dan zaljubljenih već i u Sava Centru nastupa Massimo. Za sve ljubitelje njegove muzike, koji su tog dana već u romantičnom raspoloženju biće to prava poslastica.

Dovoljno je reći samo – „1 dan ljubavi“ u Beogradu i sve je jasno! Massimo za Dan zaljubljenih, 14. Februara, stiže u Sava Centar. Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada je treba i posebno obeležiti.

To ćemo i učinti 14. Februara u Sava Centru u Beogradu gdje će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu ljubavi. Nebrojeni ljubavni hitovi nizaće se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo vrlo raduje.

„Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zaljubljenih u Beogradu postavlja letvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti“ – kaže Massimo.

Omiljeni izvođač pre nekoliko meseci izdao je novi album „Sada“ sa kog već ima nekoliko hitova i predivnih ljubavnih balada. One će dodatno začiniti veče za pamćenje u Sava Centru jer će to biti prava prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje pesme, koje je radijski etar lepo prihvatio. U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Dan zaljubljenih 2019. učiniti posebnim.

Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava Centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavljuje Massimo.

Ulaznice su u prodaji još od 11. Oktobra na blagajni Sava Centra i u sustavu Eventima. Obeležite 1 dan ljubavi s Massimom!

Sve informacije možete naći na ovom linku

Preporuke za čitanje:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde