L’Oreal Paris – ELSEVE EXTRAORDINARY COCONUT OIL – Intenzivna nega za kosu

0
7571
L'Oreal Paris - Elseve Extraordinary Coconut Oil - Intenzivna nega za kosu; Foto: kovalska.rs
L'Oreal Paris - Elseve Extraordinary Coconut Oil - Intenzivna nega za kosu; Foto: kovalska.rs

Pre nekoliko dana me je sačekao paket iz L’Oreal Paris, a u pitanju je ELSEVE EXTRAORDINARY COCONUT OIL kolekcija za negu kose. Kako sam se tek vratila s mora, bilo mi je potrebno nešto što će što pre i što bolje regenerisati moju oštećenu kosu.

Za oporavak kose nema ništa bolje od kokosovog ulja, a posebno kada se nađe u ovakvoj kolekciji gde će svaki preparat dodati svoj efekat i doprineti bržem oporavku. Iako je od mora prošlo na očigled malo vremena – svega 7 dana, rezultati korišćenja su vidljivi već posle prvog pranja, te ću vam ja sada preneti moja iskustva i utiske kada je reč o ovoj kolekciji.

Pogledajte i: Garnier Fructis Hair Food – Nova nega za kosu

Šampon i regenerator iz Elseve Extraordinary Coconut Oil kolekcije; Foto: kovalska.rs
Šampon i regenerator iz Elseve Extraordinary Coconut Oil kolekcije; Foto: kovalska.rs

Ukoliko ste ljubitelj kokosa kao što sam ja, oduševićete se neverovatnim mirisom, posebno kod maske. Moja prva reakcija nakon otvaranja maske je bila ta da bih je pojela koliko dobro miriše!

Zbog čega kokosovo ulje, a ne ulje neke druge biljke? U odnosu na druga biljna ulja, kokosovo ima jedinstvene hranljive sastojke i osobine prodiranja u vlas. Dubinski hrani i obnavlja vašu kosu.

Cela Elseve Extraordinary Oil Coconut kolekcija je namenjena za normalnu i suvu kosu. Lagan i hranljivi šampon sa formulom bez silikona će doneti prirodan osećaj i već tokom prvog pranja ćete primetiti da je vaša kosa drugačija i mekša. Balzam, odnosno regenerator, će doprineti efektu koji je postavio šampon, te će dodatno omekšati kosu, učiniti je lakšom za raščešljavanje, a ostaviće i miris koji traje!

Maska za kosu na 1001 način - L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Coconut Oil; Foto: kovalska.rs
Maska za kosu na 1001 način – L’Oreal Paris Elseve Extraordinary Coconut Oil; Foto: kovalska.rs

Kada je u pitanju maska za kosu, osim što bih je pojela zbog neverovatnog mirisa, možete je koristiti, kako oni kažu, na 1001 način! Maska ima višenamensku upotrebu pa je možete koristiti:

  • Pod tušem – nakon pranja kose iscedite kosu i nanesite masku. Ostavite da deluje 5-10 minuta za najbolji efekat lakšeg rašćešljavanja i intenzivne nahranjenosti.
  • Tokom noći – s obzirom da čisto kokosovo ulje koristim da ovako nahranim kosu, ovo je moj omiljeni način negovanja kose! Ukoliko planirate sutra ujutru da perete kosu, uveče pre spavanje nanesite na celu kosu, ostavite da deluje tokom noći, a zatim ujutru regularno operite kosu. Za još bolji efekat, tokom pranja kose kao poslednji korak nanesite masku na prvi način! 😉
  • Bez ispiranja – za 5 puta nahranjeniju kosu i lakše oblikovanje, kada osušite kosu nanesite dodatno na krajeve! Vašu kosu će omekšati, a mirisaćete tokom celog dana!

Kao što sam spomenula, već nakon prvog korišćenja Elseve Extraodrinary Coconut Oil kolekcije rezultati su primetni, a nakon tri pranja primetićete kako oživljava vašu kosu! Veoma bitno je da šampom, regenerator i maska ne otežavaju i maskiraju vašu kosu, već je obnavljaju!

Moja preporuka za ovu kolekciju posle letnjih dana i godišnjih odmora ukoliko ste oštetili kosu i potrebna vam je regeneracija, a ukoliko ste koristili neki proizvod iz ove kolekcije, podelite s nama vaše mišljenje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde