Kako će izgledati iPhone 11 ?

0
1323
Kako će izgledati iPhone 11; Foto Ghostek
Kako će izgledati iPhone 11; Foto Ghostek

Svi iPhone fanovi znaju da je 2019. godina bila za preskočiti. Osim ukoliko niste ja pa ste odlučili da baš te godine uzmete svoj prvi iPhone. No, to sad nije ni bitno. Na internetu su se pojavile glasine, kako bi to mogao da izgleda iPhone 11?

Da, u pitanju su, nažalost, još uvek glasine, ali svakako možemo pustiti maštu i razmišljati o tome šta bi nova jabučica mogla sve da ima i kako bi izgledala. Popularni proizvođač maskica, Ghostek, potvrdio je da, ne samo da zna kako izgleda novi iPhone 11, već da je već uveliko počela proizvodnja maskica koje će biti poslate u Avgustu, mesec dana pre nego što Apple napravi zvaničnu prezentaciju.

Da li će ovako izgledati iPhone 11 ?

Maskica za iPhone 11 - Ghostek; Foto ghostek.com
Maskica za iPhone 11 – Ghostek; Foto ghostek.com

Na fotografiji iznad, možete videti jednu od maskica spremljenih za iPhone 11. Po toj fotografiji, možemo videti nekoliko zanimljivih karakteristika telefona. Prva, možda već i očekivana, jeste ta da će uređaj imati više kamera. Kako čudno?

Kamera iPhone 11

Možemo videti tri veoma velike zadnje kamere poređane ne baš tako simetrično. Čini nam se da će osobe sa opsesivno kompulsivnim poremećajem ipak preskočiti ovaj model. Iako su se svi nadali da će iPhone u narednom modelu ukloniti notch, glasine ipak kažu drugačije. Izgleda da tehnologija još nije dovoljno napredovala kako bi se senzori i kamere sakrili iza displeja.

Kako su svi brendovi mobilnih telefona u proteklih godinu dana napravili drastičnu razliku u kvalitetu, Apple je ostao dosta iza svih. Da bi povratio staru slavu, kamera bi morala da bude najmanje duplo bolja u odnosu na prošlogodišnje modele. Međutim, neke glasine kažu da je Apple pomerio svoja istraživanja za unapređenje AR-a tek za 2020. godinu.

Fingerprint, 3D Touch i 5G tehnologija

Glasine kažu da će 3D Touch nestati već sa ovogodišnjim modelima. Iako smo se nadali da do toga neće doći, sa novim kontrolama u iOS 13 beta ažuriranju, Apple je stvorio nove opcije koje uređajima koji nemaju hardware za 3D Touch (iPhone XR, iPhone SE, iPhone 6…) daje mogućnost da ga koriste. Što znači da će se u narednim modelima, 3D Touch rešavati uz pomoć softvera, a ne samo hardvera.

Iako je sklonjen sa prošlogodišnjim modelima, očekuje se da će Fingerprint biti vraćen u ovogodišnjim. Međutim, kada je reč o 5G tehnologiji, nećemo se previše zaletati. iPhone je poznat po tome da nije baš među prvima kada se koristi nova tehnologija, stoga, očekivanje 5G tehnologije ove godine ipak neće biti baš realno. Možda 2020. godine, ali smo sigurni da će iPhone 11 ovaj momenat preskočiti.

Datum izlaska iPhone 11 i cena

Kako su prošlogodišnji modeli imali veoma visoku cenu, kada imamo u vidu to šta je zapravo promenjeno, verujemo da cena za naredne modele neće biti previše promenjena. Visoka cena bi zasigurno dovela u problem kompaniju Apple, pa se tako čuju glasine da će najjeftiniji model koštati 650$. Međutim, neka očekivana cena je 750$, 999$ i 1099$. Očekuje se da će modeli izaći u septembru ove godine.

Na sajtu kovalska.rs pročitajte više tekstova:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde