Radiša, Mališa i Gradiša osvajaju Srbiju

0
475
Mališa, Gradiša i Radiša osvajaju Srbiju Foto: betterhow

Uvek rado podržavamo ljude, koji veruju u sebe i pošten rad i hrabro koračaju ka ostvarenjima svojih ideja. Svesni smo toga da je mnogo mladih ljudi, koji žele da imaju nešto svoje pa pokreću male biznise ili su zaposleni u malim biznisima. Dok je bilo vanredno stanje svi su shvatili koliko je bitno imati sajt. Nevolja sa sajtovima je što su im cene visoke, a posebno se plaćaju i domen i hosting, što ih čini dalekim za mnoge koji tek počinju.

Jedna sjajna mlada dama, Anita Pratljačić došla je na ideju kako da pomogne ljudima da imaju sajt po pristupačnim cenama i smislila je 3 paketa sa po 2 šablona za sve one koji žele da unaprede svoj posao ili ga pokrenu.

Paketi su kako kaže njeni mali Šumadinci – Mališa, Gradiša i Radiša. Sajtovi su tehnički u skladu sa zahtevima današnjice (responsive, secure, SEO, itd) i vizuelno slatki. Ako vam treba sajt ili znate nekoga kome treba, a odgovara neko od ovih rešenja, zamolićemo vas da je preporučite. Ovo su sjajna rešenja za kozmetičke salone, frizerske salone, nail art, automehaničarske radnje, molerske usluge, usluge spremanja, izdavanja, kafiće, autoprevoznike… Ako ste razmišljali da pokrenete nešto svoje, autorski sajt, blog o kuvanju, privatni biznis jer ne želite da zavisite od roditelja ili od nestabilnog posla evo ideje ko vam može pomoći, jer verujemo da je Anitino rešenje super i za vas.

Detaljnije o ovim paketima i same pakete možete da pogledate ovde

Preporuke za čitanje:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde