10 NAJBOLJIH POKLONA ZA OSOBE U ZNAKU BLIZANCI

0
1250
InstaX Polaroid; Foto pexels.com
InstaX Polaroid; Foto pexels.com

Mesec horoskopskog znaka Blizanci je počeo 21 maja i trajaće do 20 juna, što znači da će vaši prijatelji rođeni u ovom periodu proslavljati rođendan. Blizanci vole da su u centru pažnje, tako da je rođendan za njih velika stvar. Ukoliko tražite savršen poklon za blizance, na pravom ste mestu.

Blizanci su vazdušni znak (kao i Vodolija i Vaga), što znači da su inteligentni, nepredvidivi i veoma šarmantni. Zbog toga Blizanci toliko teže da se svide ljudima. S obzirom da su Blizanci blizanci (twins), imaju jaka mišljenja i karakter, a ne plaše se da kažu svoje mišljenje. Ponekad je teško zadržati njihovu pažnju, ali onda kada je imate – to je to.

Koji je to najbolji poklon za Blizance?

1. Instax Polaroid kamera

Blizanci vole da žive život punim plućima i da se sećaju momenata koje stvaraju. Koji je bolji način da zabeleže uspomene od jedne Instax retro kamere? Ukoliko imate veći budžet i želite da uzmete specijalan poklon, nećete omašiti.

2. Kofer

Blizanci obožavaju putovanja. Zbog toga će kofer ili razni neseseri i torbice koje mogu pomoći u organizaciji putovanja, biti savršen poklon za blizanca.

3. Set nakita

Blizanci postavljaju trendove i vole druženje. Poklon u vidu komada nakita koji je u trendu može biti savršen poklon.

4. Knjiga sa receptima

Ukoliko vaš Blizanac uživa u kuvanju i obožava da gleda neku od TV kuvarskih emisija, iznenadite ga (ili je) sa zanimljivom knjigom sa receptima. Bilo da je to neka knjiga se receptima iz egzotičnih krajeva sveta, ili su to domaći recepti, kolači ili glavna jela – nije ni bitno. Vaš Blizanac će uživati u ovom poklonu.

5. Šolja za kafu

Da li vaš Blizanac voli kafu? Da li ima čitavu kolekciju šolji za kafu? Odlično, jer će se onda oduševiti ukoliko dobije još šolja! Šolja za kafu nikad dosta! Dobra ideja je takođe uzeti termos za kafu kako bi Blizanci mogli poneti svoju kafu sa sobom gde god da idu.

6. Naočare za sunce

S obzirom da su Blizanci rođeni pred sam početak leta i da prizivaju toplo vreme, dobre i moderne naočare za sunce biće idealan poklon.

7. Sirene

Devojke Blizanci obožavaju sirene! Ukoliko vaša sestra/devojka/drugarica Blizanac voli sirene, sa poklonom ne možete omašiti! Možete uzeti majicu sa printom sirene, šolju za kafu sa printom sirene, male minđuše sirene ili masku za telefon sa sirenom ili u obliku školjke!

8. Društvene igre

Blizanci obožavaju društvo, pa tako vole da se igraju i zezaju u društvu. Jedan od idealnih poklona za Blizance mogu biti i društvene igre, posebno one koje su izazovnije – igre pamćenja i igre koje će dodatno aktivirati njihov mozak i držati ga u formi.

9. Kindle

Kindle čitač; Foto pexels.com
Kindle čitač; Foto pexels.com

Blizanci obožavaju čitanje i pisanje. Dobar poklon za Blizance može biti neka dobra knjiga. Međutim, za one koji žele specijalan poklon za Blizance, mogu uzeti Kindle – elektronski čitač knjiga. Na taj način, vaš Blizanac će u svakom trenutku imati elektronske knjige uz sebe.

10. Kreativni set za umetnike

Kao što smo prethodno spomenuli, Blizanci su uglavnom kreativni ljudi. Ukoliko vaš Blizanac voli da stvara umetnička dela, idealan poklon bi bio kreativni set za umetnike sastavljen od drvenih bojica, flomastera, markera, četkica, tempera i svega što im je potrebno da im pomogne u stvaranju umetnosti.

Koje ste poklone vi pripremili Blizancima? Ukoliko ste Blizanac, kakve poklone najviše volite da dobijate? Podelite sa nama vaše mišljenje u komentarima!POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde