10 NAJBOLJIH POKLONA ZA OSOBE U ZNAKU BIKA

0
4977
Boca vina, rođendanska proslava; Foto: pixabay.com
Boca vina, rođendanska proslava; Foto: pixabay.com

Pošto smo u mesecu Bika (20. april – 20. maj), vreme je za rođendane nama dragih osoba rođenih u ovom znaku zodijaka. Šta je to što Bikovi najviše vole da dobiju kao poklon za rođendan?

1. Čokolada

Bikovi obožavaju čokoladu, posebno kada je reč o pralinama ili nekim „luksuznijim“ oblicima čokolade.

2. Muzika

Bikovi obožavaju muziku tako da bi karta za koncert, USB sa omiljenim pesmama, karta za pozorište ili sličan događaj zadovoljila strast za muzikom u bilo kom obliku.

3. Večera

Bikovi su ekstravagantni i kao što smo spomenuli – vole luksuz. Odvedite vama dragu osobu na neku večeru gde će se osećati elegantno i luksuzno.

4. Romantično putovanje

Ukoliko spremate poklon za dečka ili devojku u ovom znaku, onda je ova stavka namenjena vama! Bikovi su prave romantične duše koje veruju da je strast neograničena i beskrajna, tako da romantično putovanje ili šetnja mogu biti pun pogodak!

5. Dobra kafa i vino

Ukoliko vaš slavljenik obožava da pije kafu i jedna je od osoba koje ne mogu da žive bez kafe, dobra i kvalitetna kafa će biti odličan poklon. Bilo da je reč o pakovanju dobre i kvalitetne kafe ili odlazak na neko mesto u gradu sa dobrom kafom, vaš Bik će biti prezadovoljan! Takođe, dobra i kvalitetna boca vina uvek mogu biti savršen poklon za Bika koji uživa u luksuznim i kvalitetnim pićima.

6. Nakit

Koji Bik ne voli nakit? Kada je reč o nakitu birajte jednostavan i elegantan koji može da odaje utisak da osoba ima stila.

7. Lepa biljka

Bikovi su osobe koje obožavaju prirodu i njene lepote, tako da bi lepa, kućna biljka bila dobar poklon. Kada je reč o biljkama, mnogo je lakše pokloniti devojkama neku vrstu cveća sa lepo dekorisanom saksijom.

8. Rokovnik i hemijske

Bikovi su osobe koje su vrlo ambiciozne i posvećene poslu koji rade, tako da će sve što im može olakšati organizaciju i svakodnevne obaveze.

9. Kolaž sa zajedničkim fotografijama

Bikovi su veliki kreativci i vole kreativne stvari i poklone, kao i umetnička dela. Dajte im poklon koji će učiniti da aktiviraju svoju kreativnost ili im poklonite nešto u šta ste uložili vašu kreativnost, kolaž sa vašim fotografijama, sveska sa vašim „odvalama“ i pričama ili nešto što će biti vezano samo za vas. Bikovi će to znati da cene jer ih bilo koja vrsta kreativnosti ispunjava dodatno.

10. Mekana odeća

Bikovi su romantični i strastveni, a ukoliko želite da kupite odeću za poklon, izaberite nežan, jednostavan i elegantan komad, ali ne zaboravite da mora da bude od vrlo kvalitetnog materijala i mora da bude mekan.

 

10 najboljih poklona za osobe u znaku BIKA | Ženski Kutak


POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde