Najveći festival jutjub kulture na Balkanu za vikend i u Banjaluci!

0
1670
Balkan Tube Fest Beograd 2016 Selfi; Foto: Marko Obradović Edge
Balkan Tube Fest Beograd 2016 Selfi; Foto: Marko Obradović Edge

Nakon što je tri puta do poslednjeg mesta napunio beogradski Sava Centar, a potom i sarajevsku Skenderiju, Balkan Tube Fest powered by Fanta raste dalje. Ovog vikenda, 28. i 29. aprila Banja Luka će biti domaćin najvećim zvezdama regionalne Youtube scene.

Izvor: www.balkantubefest.com

BTFBanjaLuka 2018
BTFBanjaLuka 2018

U dvorani „Borik“ i „Aquani“ tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera družiće se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o važnim temama za živote mladih ljudi u regionu…

Pogledajte kompletan spisak učesnika #BTFBanjaLuka na ovom linku. Osim najpopularnijih jutjubera, na Balkan Tube Festu pojaviće se i najpoznatiji neurohirurg sa ovih prostora, prof. dr Danica Grujičić, koja će mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji će sa jutjuberima učestvovati na panelu “Say no to hate”.

Balkan Tube Fest Beograd 2017, selfie superheroji; Foto: Marko Obradović Edge
Balkan Tube Fest Beograd 2017, selfie superheroji; Foto: Marko Obradović Edge

Karte su u prodaji po ceni od 10 KM po danu za regularnu kartu i 20 KM dnevno za fan pit. Možete ih kupiti online na KupiKartu, na prodajnim mestima širom Bosne, Srbije, Hrvatske i Crne Gore (pogledajte listu lokacija), kao i na Trgu Krajine u Banja Luci, a na sam dan festivala prodavaće se u Boriku, gde se BTF i održava.

Iskustvo sa prethodnih Balkan Tube festivala nam govori da je najbolje da nabavite svoju ulaznicu na vreme, jer je interesovanje ogromno. U Sarajevu je ispred ulaza ostalo više od 1.000 ljudi, budući da su tada karte rasprodate sve do poslednje!

Sve novosti o BTF Banja Luka pratite na našem FB eventu.

Proverite zašto je Balkan Tube Fest mesto na kom svi žele da budu!

Do tada, podsetite se kako je to bilo u Sava Centru u junu prošle godine!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde