Da li Marcus i Martinus dolaze na Balkan Tube Fest?

0
3773
Marcus i Martinus dolaze u Beograd na BTF?; Foto instagram @marcusandmartinus
Marcus i Martinus dolaze u Beograd na BTF?; Foto instagram @marcusandmartinus

Naredni Balkan Tube Fest se polako bliži, jedini događaj na Balkanu ovog tipa, i ove godine će u Beogradu okupiti veliki broj jutjubera. Međutim, Marcus i Martinus fanovi su izrazili veliku želju – da njihovi idoli dođu na Balkan Tube Fest!

Ukoliko ste ljubitelji Marcus i Martinus-a, sigurno ste upućeni u to da su svoj prvi koncert u Beogradu održali 25.03. ovde godine, a prilikom posete Beogradu, družili su se sa nekim od najpoznatijih jutjubera na Balkanu, u Balkan Tube Space, gde su ga ugostili organizatori Balkan Tube Festa. Mila Antonović, Lea Stanković, Andrija Jo i Vlada Gašić (streetfashion101) su se družili sa M&M i proveli su ih kroz Beograd, ali su i snimili jedan zajednički video.

??????? #amazingmmersfromserbia #teammmerfromserbia ??

Објава коју дели ♡ Mac&Tinus fanpage ♡ (@serbian.mmers) дана

Međutim, Marcus i Martinus fanovi su ostali veoma oduševljeni njihovim nastupom u Hali sportova i žele da oni dođu ponovo u Srbiju i to ovog puta na Balkan Tube Fest!

BTF se ove godine održava u Kombank Dvorani (nekadašnji Dom Sindikata), umesto u Sava Centru, te će biti mnogo manje mesta, tako da ukoliko želite da dođete, obavezno rezervišite karte čim one izađu u prodaju.

Bros gonna rock tonight??? @marcusandmartinus #marcusandmartinus

Објава коју дели Andrija Jović (@andrijajo) дана

Kako su Marcus i Martinus fanovi želeli svima da pokažu koliko žele njihov ponovni dolazak u Beograd, kreirali su jedinstven hešteg – #mmtobtf2018, kao i jednu fotografiju koju svaka fan stranica na instagramu stalno deli! Kada smo ušli na instagram nalog Balkan Tube festivala, u tagovanim fotografijama zatekli smo stotine fotografija s jasnom porukom.

mmtobtf2018; tagovane fotografije na Balkan Tube Fest instagram profilu
mmtobtf2018; tagovane fotografije na Balkan Tube Fest instagram profilu

Veliki broj fanova pokazao je svoju želju za njihovim ponovnim dolaskom, ali Marcus i Martinus imaju zakazane nastupe u Španiji samo dan pred sam BTF, tako da su šanse za njihov dolazak veoma male! Naravno, ipak postoji šansa – BTF je na svom instagram nalogu okačio insta story u kome su obavestili sve M&M fanove da su u toku pregovori oko njihovog dolaska i da će objaviti čim budu imali informacije.

Balkan Tube Fest se oglasio na instagramu povodom Marcus i Martinus dolaska na BTF; Foto instagram story @balkantubefest
Balkan Tube Fest se oglasio na instagramu povodom Marcus i Martinus dolaska na BTF; Foto instagram story @balkantubefest

Jasno nam je da nije sve ni do BTF organizacije, ali se nadamo da će Marcus i Martinus ipak izdvojiti svoje vreme i doći na ovu manifestaciju! Svaka čast za BTF organizaciju koja je i ovog puta odlučila da ispuni želje svojih posetilaca!

Who’s coming tonight? ?

Објава коју дели Lea Stankovic ?✨? (@lastankovic) дана

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde