YouTuberi plesom poručuju: #OstaniKodKuće

0
686

Kako je u u svetu u toku pandemija Korona virusa, preporučuje se da svi ostanete kod kuće, da smanjimo kretanje, druženje i boravak na javnim mestima. U Srbiji je proglašeno vanredno stanje kako bi se sprečilo širenje zaraze virusom.

Pre nego što pređemo na tekst, pozivamo vas da informacije o širenju virusa i o vanrednoj situaciji pratite isključivo sa zvaničnih sajtova, kao što je https://covid19.rs/ i da nikako ne širite paniku, dezinformacije i „rekla-kazala“ vesti odnosno neproverene informacije na vašim društvenim mrežama.


Zvaničnici, ali i mediji, apeluju na sve da ostanu u svojim kućama, da ne prave okupljanja i da ne izlaze bez preke potrebe. S ciljem da takvo ponašanje propagiraju i kod mlađe publike, YouTuberi su odlučili da naprave nešto kreativno. Youtuberka Jenni Martin, je ovog puta želela da donese malo španske muzike, ali i malo plesa i pesme. Okupila je kolege youtubere, glumce i influensere i pozvala ih da zajedno otplešu nešto na pesmu „Quédate en casa – Ariel de Cuba„.

Youtuberi poručuju #OstaniKodKuće

OSTANITE KOD KUCE I IGRAJTE!

U ovom videu su učestvovali: Lea Stanković, Iva Jeremić, Anja Mit, Stefan Milanov, Jelena Simonović, Nemanja Arsić Cone, Stefan Lazić, Milan Inić Yasserstain, Emilija Milojević, Amina Efendić, Anna Lazarević, Andrija Jo, Gloria Berger i moja malenkost Milica Leštarić.

Pesma mi je brzo ušla u uši i veoma sam se lako zarazila, a poruka je jasna – Ostani kod kuće ♥POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde