Isac Elliot se družio sa balkanskim jutjuberima!

0
1834
Isac Elliot sa balkanskim jutjuberima u Beogradu; Foto: kovalska.rs
Isac Elliot sa balkanskim jutjuberima u Beogradu; Foto: kovalska.rs

Isac Elliot je došao u Beograd, kao što smo prethodno najavili, međutim, ono što vam nismo spomenuli jeste da se on našao i družio sa nekima od najpoznatijih balkanskih jutjubera!

Balkan Tube Space je u svom prostoru organizovao druženje sa jutjuberima, te je Isacu učinio dolazak još prijatnijim. Mila Antonović, Anna, Cone, iDzony i moja malenkost, Kovalska, odlučili su da Isac Elliot sazna neke zanimljive stvari o Srbiji i o Beogradu, ali i o našoj jutjub sceni.

Isac Elliot i jutjuberi u Balkan Tube Space-u; Foto: kovalska.rs
Isac Elliot i jutjuberi u Balkan Tube Space-u; Foto: kovalska.rs

Nescafe, Zlatiborac i Bambi su poslali neke zanimljive proizvode, a Isacu i njegovom timu su se posebno dopale Čoko plazmice sa ukusom banane te je sa Milom komentarisao kako ništa slično nije probao.

Jutjuberi su se zezali i pričali o raznim temama, a Isac Elliot je spomenuo da, pored finskog jezika, zna i švedski, pa je tako učio jutjubere neke reči, a i oni njega. Isac je pre naučio reči našeg jezika, nego mi finski i švedski, moramo priznati, jezik je veoma težak.

Isac Elliot dolazi u Beograd i drži besplatan koncert!

Kako je došao neposredno pre održavanja svog koncerta u Metropolis Caffe-u, neki od Isacovih vernih fanova su pratili gde se on nalazi, došli su ispred zgrade u kojoj se nalazi Balkan Tube Space i pevali njegove pesme!

Nakon druženja, Isac Elliot je otišao u Metropolis Caffe i održao besplatan koncert za svoju publiku iz Beograda gde je delio svoje proizvode besplatno.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde