Balkan Tube Fest proslavlja 5. rođendan u Kombank Dvorani!

0
1418
Balkan Tube Fest - 150 youtubera
Balkan Tube Fest - 150 youtubera

Popularni regionalni festival jutjubera, Balkan Tube Fest, 28. i 29. septembra u Kombank Dvorani proslavlja svoj 5. rođendan. Ove godine, festival okuplja 150 jutjubera iz regiona s snažnom porukom širenja ljubavi.

Učesnici ovogodišnjeg festivala su jutjuberi iz celog regiona, a spisak učesnika objavljen je na sajtu. Neki od najpopularnijih jutjubera, kao što su Baka Prase, Choda, Lea Stanković i AN NA, dolaze na festival, ali tu je i još mnogo jutjubera kao što su Cile ST, KovalskA, AXE ekipa, Nađa Stanojević, Andrija Jo, Najbolji Ortaci, Jenni Martin i mnogi drugi.

Tokom dva dana festivala očekuje vas program u nekoliko sala. Ceremonija otvaranja vas očekuje pravo rođendanski sa velikom BTF tortom i svim jutjuberima na sceni. Program se dalje odvija do 18h oba dana, a očekuju vas razni društveno odgovorni paneli, koncerti jutjubera, karaoke takmičenja, ali i LIVE prenos svadbe Supreme Nexusa!

Balkan Tube Fest Viber stikeri

BTF2019 stikeri; Foto balkantubefest.com
BTF2019 stikeri; Foto balkantubefest.com

U susret rođendanskom 5. beogradskom izdanju, Balkan Tube Fest lansirao je svoj prvi besplatni stiker paket na Viberu inspirisan najvećim Youtube zvezdama regiona.

Uzrečice i slogani Bake Praseta, Čode, Andrije Jo, Lee Stanković i drugih influensera već su postale njihov lični potpis i deo svakodnevne komunikacije stotina hiljada njihovih pratilaca na internetu. Zato je i bilo potpuno logično pretočiti im likove i najčešće korišćene izraze u originalne Viber stikere. Od sada će njihovi obožavaoci moći da “pojačaju” svoje postove na društvenim mrežama i učine svakodnevnu komunikaciju još zanimljivijom i neposrednijom na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruku na ovim prostorima.

Svi koji preuzmu Viber stiker paket postaće automatski deo Balkan Tube Fest Viber Communityja, gde će imati prilike da prvi saznaju novosti o svojim omiljenim jutjuberima, informacije o programu festivala, najave novih dešavanja, pregledaju snimke iz bekstejdža, podele zanimljiv sadržaj sa svojim prijateljima i mnogo toga drugog.

Besplatne Viber stikere Balkan Tube Festa preuzmite OVDE

Postanite član Balkan Tube Fest Viber Communityja OVDE

Karte za mts Balkan Tube Fest

Ulaznice za ovogodišnji Balkan Tube Fest se prodaju velikom brzinom. Postoji dva tipa ulaznica, regularna po ceni od 1000 dinara po danu i VIP po ceni od 5000 dinara.

S obzirom da je dosta ulaznica već prodato, a broj je ograničen, pozivamo vas da na vreme kupite vaše ulaznice. Karte možete kupiti na nekoliko načina:

  1. Online putem sajta www.gigstix.com. Ovim putem možete odabrati opciju da vam ulaznica stigne na e-mail adresu, odštampate je i tako uđete na festival ILI možete odabrati opciju da vam dođe na kućnu adresu po ceni dostave naznačenoj na sajtu.
  2. Na prodajnim mestima širom Srbije, BiH, Hrvatske i Makedonije. Spisak prodajnih mesta gde sve možete na licu mesta kupiti ulaznice možete pogledati klikom OVDE.
  3. Na blagajni Kombank Dvorane u Beogradu.
  4. Na dan festivala na ulazu SAMO UKOLIKO OSTANE KARATA I UKOLIKO SE NE RASPRODAJU. Ukoliko čekate da dođete na festival i da kupite kartu, ne garantujemo vam da će ih 100% biti jer se često dešava da posetioci očekuju da kupe ulaznice na licu mesta pred početak festivala, a one se rasprodaju.

Ovaj festival je prilagođen deci, obezbeđenje je na najvišem nivou, pa roditelji, ukoliko imate poverenja u vašu decu, možete ih pustiti i samostalno (nije obavezno prisustvo roditelja), ali bi svakako bilo poželjno da prisustvujete i da vidite bliže šta je to što vaša deca vole i prate.

Vidimo se na #mtsbalkantubefest i očekujte izveštaj od vašeg kovalska.rs magazina!POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde