ŠTA RADITI ZA VIKEND?

0
1177
weekend; foto : pixabay.com
weekend; foto : pixabay.com

Sigurno vam se nekada desilo da nemate inspiracije šta da radite za vikend ili gde da idete. Mi imamo nekoliko predloga za predstojeći vikend.

Stand Up Show, Kombank dvorana
Ako volite dobro da se nasmejete, onda je Stand Up Show našeg poznatog glumca Nikole Đuričkog prava stvar za vas! Održava se u subotu 12. maja u Kombank dvorani (dvorana Doma sindikata) u 20:00 časova. Cena ulaznica se kreće od 1.300 RSD do 2.000 RSD.
standupshow; Foto : eventim.com
standupshow; Foto : eventim.com

 

Body Art Festival, Beogradski sajam

Za ljubitelje kozmetike i umetnosti u okviru međunarodnog sajma kozmetike se održava Body Art Festival na Beogradskom sajmu (Hala 2). Organizovana su i dva takmičenja, Face Painting i Body Painting. Sajam počinje 12.05.2018. u 12:30 časova. Cena karte je 400 RSD.

BodyPainting; Foto: pixabay.com
BodyPainting; Foto: pixabay.com

 

Dečiji kulturni centar Majdan, Irski ples

U dečijem kulturnom centru Majdan se održavaju časovi Irskog plesa, 12. i 13. maja.Subotom od 16:00 do 17:00 h za uzrast od 4 do 12 godina, od 17:10 do 18:20 h za uzrast od 12 do 20 godina i od 18:20 do 19:20 h za ljude starije od 20 godina. Isti termini važe i za nedelju. Ulaz je besplatan!

IrishDancing; Photo: pixabay.com
IrishDancing; Foto: pixabay.com

 

Poseta Belom Dvoru
Definitivno jedna od znamenitosti Beograda koju morate videti je Beli dvor. Ove subote u 12:30 h i nedelje od 9:30 i 12:30 časova  se organizuje obilazak Belog dvora i dvorske crkve Andreja Prvozvanog. Ako imate sreće možeti čak i videti prestolonaslednike! Prevoz je ogranizovan (Trg Nikole Pašića) cena ulaznice je 650 RSD.
BeliDvor ; Foto : wikipedia.org
BeliDvor ; Foto : wikipedia.org
Bioskop
I naravno, ko ne voli da za vikend ode u bioskop i pogleda neki dobar film? Naša preporuka za ovaj vikend je film koji je za samo dve nedelje zaradio preko milijardu dolara i pridobio sve simpatije publike, naime , u pitanju je film Avengers : Infinity war !
AvengersInfinityWars; Foto : facebook
AvengersInfinityWars; Foto : facebook.com

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde