21. ČUNGA LUNGA DEČIJI SAJAM

0
1506

Još jedna od interesantnih manifestacija koja se dešava ovih dana jeste upravo ona vezana za naše mališane. U hali 3 beogradskog sajma se ovog vikenda održava 21. Dečiji sajam koji obeležava igra, smeh, pesma i zabava. Ova manifestacija svake godine ima svoje prolećno i jesenje izdanje.

21. ČUNGA LUNGA Dečiji sajam; Foto: decijisajam.rs

Na sajmu učestvuje veliki broj izlagača iz Srbije i inostranstva, koji predstavljaju svoje proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj dece.  Ulaz je potpuno besplatan, a svi posetioci dobijaju besplatne uzorke i mogu iskoristiti i povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu, zatim da dobiju sve tražene informacije, da prisustvuju dečijim pozorišnim predstavama, da budu u društvu omiljenih dečijih likova i još mnogo toga.

Na specijalno uređenoj bini se održavaju dečije predstave, modne revije mališana i trudnica, animacije, nagradne igre, dok se na sportskom terenu predstavi veliki broj školica sporta. Važan segment je i program stručnih predavanja, pre svega iz oblasti prava deteta, dečije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije.

Sve je počelo u proleće 2008. godine kada je održan prvi Dečiji sajam. Vremenom, ovaj događaj, koji se održava dva puta godišnje, prerastao je u najveću dečiju manifestaciju u regionu u okviru koje se predstavi veliki broj izlagača, savetovališta za roditelje, državnih institucija i medija. Ova manifestacija poznata je po raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu gde se neprestano smenjuju školice sporta, folklorna društva, pozorišne predstave, baletske grupe kao i ostale grupe dečijeg stvaralaštva, poznata je i po brojnim edukativnim radionicama i aktivnostima za decu, kao i ostalim zabavnim sadržajima koji privlače veliki broj posetilaca iz cele Srbije.

Dvadeset i prvi ČUNGA LUNGA dečiji sajam održava se od 11 – 13. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan.

Sve detaljne informacije možete pogledati na: http://decijisajam.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde