Novi singl „Kazaljke“ – Ivan Jegdić

0
1091
Ivan Jegdić - Kazaljke; Foto Andrej Mihailović PR
Ivan Jegdić - Kazaljke; Foto Andrej Mihailović PR

Ivan Jegdić, beogradski kantautor prepoznatljivog glasa, izbacio je novi singl pod nazivom „Kazaljke„. Pre godinu dana smo bili u prilici da poslušamo pesmu „Bolji čovek“ koja je osvojila srca publike.

Pročitajte: Bajkoviti singl „Bolji Čovek“ – Ivan Jegdić

Prošlogodišnji singl ima više od 400 hiljada pregleda i našao se u konkurenciji za nagradu fondacije Milana Mladenovića. U međuvremenu, Ivan je ozvaničio saradnju sa izdavačkom kućom Mascom Records i predstavio svoj novi singl – Kazaljke.

Od refrena koji je nastao pre više od dve godine, čitava pesma je u mojoj glavi završena pre nešto više od pola godine. Mislim da malo izlazi iz okvira mog dosadašnjeg rada, ali je srž i dalje ista. Pesma govori o odlasku, teskobi, bespomoćnosti

Ivan Jegdić
Ivan Jegdić – Kazaljke (feat. Diavo) [Official Video]

Ivanova jedinstvenost se ogleda u spoju emocije i tekstova protkanih životnim, epskim i istorijskim motivima. Pesma „Kazaljke“ je kolaboracija dva mlada umetnika. Na novoj pesmi, sa Ivanom, koji je radio muziku, radio je i mladi RnB/hip-hop izvođač Diavo.

Interesanta je i činjenica da jedna mlada generacija autora, kompozitora, producenata i muzičara pod okriljem zajedničkog PR-a, i delovanja na sceni, gradi jednu vrlo interesantnu platformu bez žanrovskih okova, tako da Ivan Jegdić uživo nastupa sa članovima bendova Dram i Keni Nije Mrtav. Prvi album Ivana Jegdića, Mascom Records najavljuje za leto 2020. a Ivan na tom albumu radi u kolaboraciji sa raznim autorima i producentima iz regiona.

Maskom Records je višedecenijski partner Warner Music Group-a, te će se Ivanov singl i globalno distribuirati.



POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde