MET GALA – TOP 5 KREACIJA

0
1793
MetGala; Foto: youtube.com
MetGala; Foto: youtube.com

Kao što verovatno već znate Met Gala je najprestižniji Njujorški modni event koji se održava svake godine u maju u Metropolitan Museum of Arts Costume Institutu. U muzeju se otvara modna izložba na koju su pozvani najpopularniji glumci, pevači, modeli ,modni kreatori i ostale poznate ličnosti. Svake godine postoji tema izložbe i gosti se moraju obući na zadatu temu. Ove godina tema je bila “ Nebeska tela: moda i katolička imaginacija  “ a mi možemo reći da su se neke poznate ličnosti baš potrudile!


Rihanna

Kao i uvek, izazovna pevačica sa Barbadosa, Rijana, je privukla najviše pažnje svojim izgledom. Ona je nosila haljinu francuskog dizajnera Maison Margiele, neverovatnu kapu nalik papinoj, Cartier nakit, Christian Louboutin štikle. Mnogi misle da je ona bila najbolje obučena ove godine, šta vi mislite?

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана

Cardi B

Iako je već u podmakloj trudnoći, ništa manje pažnje nije privukla ni američka reperka Cardi B koja je nosila Moschino haljinu, krunu i rukavice prepletene biserima, i naravno, njene već svima poznate nokte prekrivene Swarovski kristalima. Za svoj prvi put na Met Gala eventu ostavila je odličan utisak zar ne?

Katy Perry

Američka pevačica Katy Perry je na event stigla u starinskom modelu belog Rolls-Royca, ali  to nije bilo ni blizu upadljivo kao njen izgled. Nosila je jednu od svakako najzanimljivijih kreacija, imala je ogromna Versace krila i zlatnu Versace haljinu. Mnogi tvrde da je preterala,a vi?

#7 @versace #metgala ✨???

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана

Lana Del Ray

Već poznata po specifičnom stilu je svakako američka pevačica i kantautor Lana Del Rey. Za ovu priliku ona se odlučila za Gucci haljinu koja je na sredini imala srce od kristala, takođe, imala je i krunu nalik oreolu sa perijem. Mnogi misle da je ova kreacija totalni promašaj, šta vi mislite?

LanaDelRey MetGala; Foto : twitter.com
LanaDelRey MetGala; Foto : twitter.com

Zendaya

Mlada američka pevačica i glumica Zendaya je dala sve od sebe da izgleda upečatljivo, mi mislimo da je definitivno uspela. Ona je nosila  Versace haljinu i “artiljeriju” , Tiffany nakit i Jimmy Choo cipele. Izgledala je kao prava ratnica, slažete se zar ne?

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde