Goca Tržan postala Youtuber!

0
3277
Goca Tržan postala Youtuber; Foto: screenshot youtube.com
Goca Tržan postala Youtuber; Foto: screenshot youtube.com

Da je Youtuber biti lako, Youtuber bi bio svako! Da je Goca Tržan postala Youtuber je krajnje neočekivana vest. Pre malo više od dva meseca, Goca Tržan je izbacila svoj prvi video u kojem je imala potrebu da priča o nasilju na društvenim mrežama.

„Ono što pišete i ono što radite na društvenim mrežama je kao indigom preslikan vaš život.“ – Goca Tržan

Da je problem mržnje na društvenim mrežama i takozvanog hejta postao sve veći, govori činjenica da je jedna popularna pevačica, kao što je Goca Tržan, imala potrebu da pronađe medij, kao što je YouTube, gde bi izrazila svoje mišljenje i pokušala da promeni svest ljudi. Koristeći svoj uticaj, kroz video priča o raznim problemima ovog društva, s namerom da otvori oči publici.

Kroz svoje video klipove, Goca Tržan predstavlja sebe u drugačijem svetlu. Od videa o nasilju na društvenim mrežama, preko videa o prijateljskoj izdaji, ženskim poslima, pa čak i jednom vlogu sa putovanja, Goca je pokazala drugu stranu sebe. Iznošenjem svojeg mišljenja na razne teme, svojoj publici, ali i ljubiteljima youtube kulture, pokazala je da je neko ko ima šta da kaže. Štaviše, pokazala je da može biti i YouTuber!

Goca Tržan i Survivor

Jedan od klipova na kanalu je video na temu emisije Survivor! Kome nije poznato, Goca Tržan je 2010. bila učesnik emisije Survivor. Kako je bilo na pustim ostrvima Filipina i da li su poznate ličnosti imale VIP tretman – pogledajte u videu.

Kako izgleda Goca Tržan bez šminke i kako se našminkati kao ona, možete videti u njenom Make Up tutorijalu!

Koliko se ljudima dopadaju video klipovi Goce Tržan, govori i činjenica da ljudi komentarišu klipove i činjenicu da bi ona mogla postati zvezda sledećeg Balkan Tube Festa!

Goca Tržan i Balkan Tube Fest – Komentar ispod videa; Foto Screenshot

Gocini klipovi dobili su značajan broj pregleda i komentara, neki youtuberi bi joj pozavideli na tome. Ekipa magazina kovalska.rs joj želi punu sreću na ovom YouTube putovanju. Za kraj, želimo da pitamo Gocu: Da li to što je postala Youtuber sada znači da će možda napraviti i neki meetup? 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde