Stigao Twemoji 11.3 – Twitter update

0
2466
Stigao Twemoji 11.3 - Twitter update; Foto emojipedia.org
Stigao Twemoji 11.3 - Twitter update; Foto emojipedia.org

Twitter je danas započeo update i stigao je novi Twemoji set: Twemoji 11.3. Prvo ažuriranje u 2019. godini sadrži niz manjih prilagođavanja nekoliko prethodno objavljenih emotikona.

Iako u ovom ažuriranju nema novih emotikona, Twitter je jedan od prvih kompanija koji podržava najnovija emoji ažuriranja. Dizajnerske modifikacije koje su došle s Twemoji 11.3 ažuriranjem su primarno fokusirane na ljudske karakteristike (oblik ruku, stopala, lica).

Novi dizajn Emojija - Twemoji 11.3 - Twitter Emoji Changelog; Foto Emojipeida.org
Novi dizajn Emojija – Twemoji 11.3 – Twitter Emoji Changelog; Foto Emojipeida.org

Promenjeni emotikoni u Twemoji 11.3

Sve varijacije emotikona mačke su promenjene, kao i cela mačka (ne samo lice), kojoj je promenjena boja i oblik je modifikovan. Prethodni oblik, sa bojom je više ličio na psa, nego na mačku. – ? Cat

? Wolf Face sada na Twitteru ima veće uši i više krzna na obrazima, novi dizajn šara, boje su manje više slične, ali su usta zatvorena, a njuška trouglasta.

? Giraffe – umesto glave, od sada će biti prikazana cela figura žirafe.

Ostale životinje koje su prošle kroz promenu dizajna su ? Dog, ? Dog Face, i ? Unicorn Face.

Izmene su dobili i ✌ Victory Hand, ? Crossed Fingers, ✊ Raised Fist, ? Woman Dancing, ? Merperson, ? Person Running, ? People With Bunny Ears, ? Person in Lotus i ? Person Surfing.

Izmenjen emoji zastave Hrvatske!

U Twemoji 11.3 ažuriranju je izmenjen i veliki broj znakova. Jedan od znakova je ?️ Control Knobs, ali i ?? Flag of Croatia odnosno zastava Hrvatske. Zastava je redizajnirana da grb izgleda mnogo realnije prikazu sa prave zastave.

Promenjen emoji zastave Hrvatske na Twitteru - Twemoji 11.3; Foto emojipedia.org
Promenjen emoji zastave Hrvatske na Twitteru – Twemoji 11.3; Foto emojipedia.org

Izlazak

Twemoji 11.3 je izašao danas i ima ga veliki broj naloga. U narednim danima, emotikone će dobiti svi korisnici Twittera, bilo da ga koriste na desktop računarima ili mobilnim telefonima.

Mobilni uređaji koji imaju Android OS 7.x i novije će uskoro dobiti ažuriranja. Međutim, uređaji kompanija Google i Samsung, kao i korisnici iOS Twitter aplikacija, neće videti ove promene jer će se prikazivati podrazumevani emotikoni njihovog operativnog sistema.

Da biste videli još promena nakon ovog ažuriranja posetite sajt emojipedia.org.

Predlozi za čitanje:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde