Resident Evil 2 obara rekorde i dobija se na poklon uz Radeon GPU-ove

0
1491

Resident Evil 2 mnogi nazivaju “rimejkom” legendarne igre od pre dvadeset godina. Ipak, kako sam Capcom ističe u pitanju je mnogo više od stare igre upakovane u prelepo ruho modernih grafičkih tehnologija današnjice. Oni koji su imali prilike da probaju novi hit, slažu se da prevazilazi čuveni original s kraja devedesetih.

Po podacima koje je Capcom javno izneo, za manje od pet dana od početka prodaje, Resident Evil 2 2019. je prodat u skoro 5 miliona primeraka – tačnije 4,96 miliona! Ova brojka se odnosi na sve platforme. U dizajniranju novog Rasident Evil, Capcom je koristion sopstveni grafički „endžin“ – RE ENGINE.

Na kreiranju moderne nove grafičke tehnologije, Capcom je tesno sarađivao sa AMD-om. Saradnja je ostvarena kako bi igrači mogli da uživaju u sjajnoj audio-vizuelnoj atmosferi, koju su dizajneri stvorili za ovo neverovatno igračko iskustvo.

Resident Evil 2 se dobija na poklon uz Radeon GPU-ove; Foto PR
Resident Evil 2 se dobija na poklon uz Radeon GPU-ove; Foto PR

Kombinacija poslednje verzije Radeon Adrenalin softvera, sa dobro optimizovanim grafičkim endžinom, omogućava najbolje moguće performanse na Radeon GPU-ovima, bez obzira na rezoluciju monitora na kome se igra. Poslednja verzija Radeon Adrenalin software je izašla na dan izlaska igre.

Resident Evil 2 dolazi sa „prirodnom“ podrškom za FreeSync 2 HDR. U pitanju je liderska tehnologija na svetu, na polju varijabilnog adaptivnog osvežavanja monitora i sinhronizacije sa grafičkom karticom, zarad kreiranja fluidnog igračkog ugođaja, bez neugodnog zastajkivanja i zamornog „pucanja“ tekstura i „seckanja“ slike na displeju.Asinhrono proračunavanje je takođe implementirano u Capcomov RE ENGINE. Zarad poboljšanja uposlenosti GPU-a, smanjenja ulaznog kašnjenja i sveobuhvatno boljih performansi i veće efikasnosti.

Resident Evil 2 kao poklon uz AMD GPU

Posebna pogodnost za sve ljubitelje dobre horor igre, jeste što Resident Evil 2 2019. mogu dobiti na poklon prilikom kupovine AMD RX Vega 56/64 i RX 580/590 grafičkih kartica, kod AMD-ovih odabranih zvaničnih partnera, maloprodavaca. Ova promocija obuhvata i gotove konfiguracije sa ovim grafičkim karticama.

No, za uživanje u igri nije neophodno imati neku od navedenih moćnih grafičkih kartica, pošto će igra sasvim lepo raditi i na pristupačnom APU-u iz Ryzen familije u FullHD rezoluciji. U to se i sami možete uveriti u ovom gameplay videu.

Pa šta čekate? Nabavite vašu grafičku karticu i zaigrajte igru sa milionima ljudi širom sveta!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde