The Division 2 je „Looter-Shooter“ kakav igrači zaslužuju

0
1208
Stigao je The Division 2 i optimizovan je za PC; Foto PR
Stigao je The Division 2 i optimizovan je za PC; Foto PR

Dugo očekivani nastavak jedne od najboljih igara iz tzv. „looter-shooter“ žanra – The Division, je konačno stigao. Igra donosii uzbudljivo, grafički impresivno igračko iskustvo, koji je odlično optimizovano za PC.

Ubisoftov studio, Massive Entertainment je blisko sarađivao sa AMD-om kako bi najnovija verzija njihovog fenomenalnog grafičkog endžina – „Snowdrop“ koristila najnaprednije grafičke tehnologije i API-e kao što je DirectX 12, omogućavajući uglađeno igranje na svim kategorijama PC hardvera, uz izvanredne performanse na Radeon grafičkim karticama i Ryzen procesorima.

Zahvaljujući upotrebi DirectX 12 grafičkog API-a, i optimizovanosti AMD-ove grafičke arhitekture za API-e niskog nivoa kao što su DX12 i Vulkan, The Division 2 bez problema ostvaruje 1080p60 performanse, uz najviše detalje, veća na pristupačnim AMD Radeon RX 570/580 karticama, dok je za 1440p60 Potrebna RX Vega 56/64.

Tom Clancy’s The Division 2: AMD PC Features Launch Trailer

Igra dolazi sa punom podrškom za AMD-ovu Radeon FreeSync 2 HDR tehnologiju, zahvaljujući kojoj postapokaliptični svet u kome se radnja igre zbiva, postaje još impresivniji i živopisniji.

Multi-Core optimizacija Snowdrop grafičkog endžina pomera granice iskorišćenosti procesora pri zadacima opsluživanja GPU-a i omogućavajući uočljiva ubrzanja konfiguracijama sa više od četiri procesorska jezgra/niti.

THE DIVISION 2 OPEN WORLD DONE RIGHT…. IMPRESSIVE, BEAUTIFUL & FUN

Sa meta-kritičkom ocenom od 82 i sa izuzetno pohvalnim recenzijama, kako kritičara, tako i samih igrača, The Division 2 se nedvosmisleno nametnuo kao najbolji „looter-shooter“ naslov, trenutno.

Najlepše od svega je što kupci određenih AMD grafičkih kartica i procesora, kod odabranih zvaničnih partnera, dobijaju igru na poklon, kroz kampanju „Raise the game fully loaded„.

Za najbolje igračko iskustvo, na Radeon grafičkim karticama, AMD je izbacio Radeon Adrenalin 2019 drajvere optimizovane za baš ovu igru.

The Division 2 Is NOT What I Expected


POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde