YouTube zvezda Shane Dawson zaprosio svog dečka

0
1708
YouTube zvezda Shane Dawson verio svog dečka; Foto instagram shanedawson
YouTube zvezda Shane Dawson verio svog dečka; Foto instagram shanedawson

YouTube zvezda, Shane Dawson, je objavio neke zanimljive vesti. Danas, na svom Instagram profilu sa 10.3 miliona pratilaca, okačio je post sa opisom “
HE SAID YES!!!!!! :,)))))))“ zajedno sa tri fotografije romantične veridbe i klečanja pred, sada već verenikom, Ryland Adams.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

HE SAID YES!!!!!! :,)))))))

Објава коју дели Shane Dawson (@shanedawson) дана


Fanovi su zatrpali objavu čestitkama deleći hiljade poruka paru koji je u vezi već tri godine.

Jedan korisnik je napisao: „Omg!!! I’ve always been rooting for u guys and it’s finally here! The ship has sailed! Now all u have to do is have a safe and happy journey! Congratulations!“, a drugi je dodao: „I am one of the happiest for the two of you. #lovewins“, a tu je i brdo „OMG“ komentara.

Post koji je uploadovao Shane Dawson za 15 sati broji 4.5 miliona lajkova.

Shane Dawson se izvinjava zbog šale o pedofiliji

Velike vesti o veridbi su došle veoma brzo nakon što je Shane napravio izvinjenje zbog svojih komentara o svojoj mački u podcastu iz 2015. godine.

Naime, tokom epizode „Shane and Friends“ (2008-2017), tridesetogodišnjak je rekao kako je tretirao svoju mačku na seksualan način.

Nakon što je ova činjenica eksplodirala na Twitteru poslednjih nedelja, Shane je porekao sve tračeve o njemu. Napomena: Tvitovi sadrže dosta „loših“ reči.POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde