Britanci pogađaju mapu Evrope

0
1009
Britanci pogađaju zemlje Evrope; Foto screenshot
Britanci pogađaju zemlje Evrope; Foto screenshot

Tokom osnovne i srednje škole, redovno smo se pitali „Zašto nam ovaj predmet treba, kada ću biti …“. Kada pogledate kako Britanci pogađaju mapu Evrope, postaće vam jasno zašto je škola bitna.

Na YouTube kanalu BuzzFeed UK, pojavio se jedan zanimljiv video. Naime, za potrebe ovog videa, napravili su tri tima, u svakom dve osobe, koje su dobile neobeleženu mapu Evrope. Njihov zadatak je bio da označe na mapi sve zemlje koje su dobili za 10 minuta.

Kako bi učesnicima mapiranje Evrope bilo lakše, dobili su odštampanu listu sa nazivima 51 evropske države. Kako su se snašli, pogledajte na videu ispod.

Brits Try To Label A Map Of Europe

Pogodi zemlje Evrope

Kako biste vreme u izolaciji proveli što kvalitetnije i interesantnije, pozivamo vas da sa vašim najbližima odigrate ovu igru. Naime, odštampajte praznu mapu Evrope, kao i imena država, i podelite svakom ukućaninu. Uključite štopericu na 10 minuta i neka igra počne! Odredite osobu koja će biti „sudija“ koja će pratiti da li poštujete pravila. Kada se vreme završi, sudija treba da prebroji ko je najviše zemalja pogodio.

Neka igra počne! 🙂

#OstaniKodKućePOSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde