Vezali su je i ostavili uz potresnu poruku

0
1127
Vezali su je i ostavili uz potresnu poruku; Foto: twentytwowords.com
Vezali su je i ostavili uz potresnu poruku; Foto: twentytwowords.com

Kažu ko ne voli životinje, ne voli ni ljude i to je ono čime se ja vodim, a verujem i većina ljubitelja životinja. Zamislite da imate psa, kojeg čuvate i volite već više od deset godina, a onda vam život pruži neku novu priliku, psa poverite prijatelju na čuvanje, a ispostavi se da prijatelj i nije baš prijatelj…

Takva situacija se dogodila pre nešto više od godinu dana u Velikoj Britaniji, gde su radnici jedne veterinarske stanice otkrili psa ostavljenog na polju.

Pas je pronađen zavezan u polju sa posudama za hranu i svim stvarima za negu koje su potrebne jednom psu, međutim, pored svega toga ostavljena je i jedna poruka.

Prevod:

„Pas (Tessa) ima 12 godina.
(Tessa) nije moj pas. Komšija mi je rekao da je Tesa čipovana. Komšija me je pitao da li mogu da čuvam Tessu. Kako je komšija planirao sebi novi život u Kanadi, bezvoljno sam rekao/la DA, iako sam znao/la da neću zadržati Tessu. Tessa voli kafu, čaj i mleko. Prvi obrok joj je oko 11:30.
Komšija je otišao za Kanadu.
Komšija je srećan misleći da je Tessa u dobrim rukama.
Izvinjavam se za ovo iznad
ALI MENI NE TREBA PAS“

Tessa, Vezali su je i ostavili; Foto: facebook.com South Yorkshire Pet Ambulance
Tessa, Vezali su je i ostavili; Foto: facebook.com South Yorkshire Pet Ambulance

Ko god da je ovo uradio ili je osoba bez duše ili je osoba kojoj se vlasnik psa zamerio, pa je odlučio da se osveti. Bilo kako bilo, ovo je jedan od najgorih načina da se nekome osvetiš preko leđa nedužnog stvorenja.

Volite vaše ljubimce i pazite ih. Ne prepuštajte ih u tuđe ruke ukoliko niste sigurni da će sve biti uredu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde