LG u Mađarskoj predstavio novi LG G7 Thinq

0
1247
LG G7 Thinq; Korda Studios; Foto: kovalska.rs
LG G7 Thinq; Korda Studios; Foto: kovalska.rs

U najvećem filmskom studiju na svetu, u blizini Budimpešte, od strane kompanije LG, regionalnim novinarima i influenserima predstavljen je novi smartphone LG G7 Thinq.

LG G7 Thinq je novi flagship uređaj, a sa cenom od oko 750 evra, biće nešto pristupačniji na našem tržištu od konkurenata iz Samsung Galaxy serije, ali i od Huawei P20 i P20 Pro.

Šta je LG Thinq?

LG Thinq nije samo ime. Proizvodi sa ThinQ nazivom, poseduju veštačku inteligenciju, sposobni su da komuniciraju jedni s drugima i koriste sopstvenu tehnologiju učenja kreiranu od strane kompanije LG, kako bi učili i razumeli navike i potrebe korisnika.

LG G7 Thinq specifikacije

LG G7 Thinq Specifikacije; Foto: kovalska.rs
LG G7 Thinq Specifikacije; Foto: kovalska.rs
  • Dimenzije: 153.2 x 71.9 x 7.9 mm
  • Težina: 162g
  • Materijal: Napred i nazad Gorila Glass 5, aluminijumski okvir
  • Displej: 6.1″
  • Rezolucija: 1440×3120, 19.5:9
  • Prednja kamera: 8MP širokogaona
  • Zadnja kamera: dvostruka kamera, 16MP superširokougaona + 16MP
  • OS: Android 8.0
  • Baterija: 3000MAh
  • RAM: 6GB

Zašto izabrati LG G7 Thinq?

Ono što izdvaja LG G7 Thinq od konkurencije jeste njegova širokougaona zadnja kamera. Iako prednja kamera hvata mnogo više od ostalih telefona, zadnja kamera je ipak nešto što bi svaki uređaj trebalo da ima. Osećaj da sve može da stane u kadar je nezamenjiv, a ukoliko ste kreativac, možete napraviti odlične fotografije koristeći ovu pogodnost.

Iako nije stereo, zvuk na LG G7 Thinq je izvanredan. Zbog Boombox zvučnika, koji je oko 40% veći nego na njegovom prethodniku G6, imaćete uređaj koji je i do 10 puta glasniji od konkurencije, a kvalitet zvuka je vrhunski.

Međutim, zbog prethodne prednosti, LG G7 Thinq ima i manu. Kako je zvučnik veći, ostalo je nešto manje mesta za bateriju, pa je tako baterija od 3000mAh ipak slaba za uređaj ovih specifikacija.

LG G7 Thinq Second screen color; Foto: kovalska.rs
LG G7 Thinq Second screen color; Foto: kovalska.rs

Dimenzije telefona nisu povećane, a displej je povećan za nekoliko milimetara, što je dovelo do stvaranja notcha, a deo displeja u ravni sa notchom, LG je nazvao „Second screen“, kome možete menjati boju!

Ljubitelji LG telefona će na LG G7 Thinq primetiti i dva nova dugmeta sa strane telefona. Jedno je dugme za uključivanje, koje se više ne nalazi na pozadini telefona, a drugo je Google Assistant dugme.

LG G7 Thinq display; Foto: kovalska.rs
LG G7 Thinq display; Foto: kovalska.rs

Da li se vama dopada LG G7 Thinq i koja su vaša mišljenja? Zapratite nas na facebooku, instagramu i twitteru i podelite sa nama vaša iskustva o ovom uređaju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde