Može li jutjuber da pobedi estradu? | Beovizija 2020

0
878
Andrija Jo - Oči Meduze - Beovizija 2020; Foto PR
Andrija Jo - Oči Meduze - Beovizija 2020; Foto PR

Juče su na zvaničnom kanalu RTS-a objavljene pesme kandidata za predstavnika Srbije na Evroviziji koja će se održati od 12. do 16. maja u Roterdamu.


Pročitajte i: Beovizija 2020 – Objavljene pesme i redosled nastupa


Po broju pregleda na pesmama kandidata, ubedljivo vodi jutjub zvezda Andrija Jo. Njegovo vođstvo je dodatno podiglo prašinu i aktiviralo već aktuelnu temu, odnosno „rat“ (ili jutjuberski rečeno „dramu“) koji se vodi ovih dana između „jutjubera“ i „estradnjaka“, odnosno ko je jači.

Andrija Jo – Oči Meduze / Beovizija 2020

Odmah iza Andrije po broju pregleda su Hurricane, koje su pre objavljivanja pesama važile za favorite i veliki broj ljudi ih je već video na Eurosongu.

Prvo polufinale, u kom će nastupiti Andrija Jo, održaće se 28. februara i pored njega, za finale će se boriti i EJO, Milica Mišić, Ivan Kurtić i Mistik Cello, Thea Devy, Karizma, Sanja Bogosavljević, Marko Marković, Srđan Lazić, Neda Ukraden, Amvon duo i Bilja, kao i Igor Simić, dok će se uz Hurricane 29. februara za top 6 takmičiti i Lift, Bane Mojićević, Bora Dugić i Balkubano, Bojana Mašković, Naiva, Rocher Etno Bend, Lazar Živanović, Ivana Jordan, Nenad Ćeranić, Ana Milenković i Milan Bujaković feat. Olivera Popović.

Ko putuje u Holandiju kao predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije saznaćemo 1. marta – i otkriti može li jutjuber da pobedi estradu.POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde