Regionalna predstava „MC show“ premijerno prikazana u Zagrebu

Premijerna izvedba regionalne predstave ‘MC show’ u kojoj glavne uloge igraju poznati Youtuberi.

0
2089
Regionalna predstava MC Show, premijera u Zagrebu; Foto PR
Regionalna predstava MC Show, premijera u Zagrebu; Foto PR

U Zagrebu je, 19.03.2019. u maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski izvedena premijerna izvedba spektakularne regionalne predstave ‘MC show’. Diplomirani glumac, vlasnik pozorišta „La La Land“, ujedno i voditelj samog show-a – Miro Čabraja, u predstavi je ugostio regionalne i domaće zvezde čija pojava privlači pažnju hiljada, pa i miliona pratilaca i gledalaca na ovim prostorima.

Gosti premijerne izvedbe u Zagrebu bili su youtuberi: Andrija Jo, Lea Stanković, Nika Ilčić, Anna Lazarević i Najbolji ortaci.

Učesnici predstave MC show - redom - Stefan Lazić, Nika Ilčić xfabniksx, Anna Lazarević, Miro Čabraja, Lea Stanković, Andrija Jo i Filip Milenkov; Foto PR
Učesnici predstave MC show – redom – Stefan Lazić, Nika Ilčić xfabniksx, Anna Lazarević, Miro Čabraja, Lea Stanković, Andrija Jo i Filip Milenkov; Foto PR

Miro je goste kroz sat i po trajanja proveo kroz domaćinstvo i priredio im mnoštvo zabavnih igara i izazova u kojima su se gosti showa odlično snašli. Andrija Jo otkrio je tajnu svog odnosa s Leom Stanković, Anna Lazarević priznala je da je vežbala prvi poljubac i demonstrirala ga, Lea Stanković podelila je svoje neugodno iskustvo prvog poljupca, Nika Ilčić rešila je sukob s članom Najboljih ortaka, dok su nas Najbolji ortaci oduševili freestyle-om. Najbolji trenutci showa naći će se na youtube kanalu – MC show.

Šta je i kako izgleda MC Show?

Predstava je interaktivnog karaktera u kojoj publika aktivno učestvuje kroz celu predstavu. Gosti predstave se menjaju iz izvedbe u izvedbu i time se sam sadržaj predstave menja.

Najbolji Ortaci i Anna Lazarević - MC Show; Foto PR
Najbolji Ortaci i Anna Lazarević – MC Show; Foto PR

“Sretan sam što je upravo ova šestorka bila dio mog prvog showa i što su ga učinili posebnim. Djeca su prezadovoljna viđenim, a interakcija koju potenciram u svojim predstavama i ovaj put je bila pun pogodak. Djeca nam se javljaju s povratnim dojmovima i žele ‘MC show’ pogledati ponovno, što je dovoljna potvrda da je show bio uspješan.”

– izjavio je Miro Čabraja, autor i voditelj.

Gosti predstave dominanti su predstavnici nove stvarnosti: youtuberi, instagrameri, predstavnici popularne kulture s milionskim brojem pratilaca. Pomerajući granice viđenog, „MC show“ pruža sat i po unikatne, neočekivane, interaktivne, provokativne i edukativne zabave.

Nika Ilčić, Miro i Andrija Jo na sceni - MC Show; Foto PR
Nika Ilčić, Miro i Andrija Jo na sceni – MC Show; Foto PR

“Još uvijek ne smijem otkriti tko će biti gosti ‘MC showa’ u Sarajevu, no sa sigurnošću mogu reći da će publika biti oduševljena odabirom”

– kaže nam tajanstveni Miro.

Nakon premijerne izvedbe u Zagrebu, predstava će se premijerno prikazati i u Sarajevu, 13. i 14.4.2019. u sklopu Balkan Tube Festa, koji je ujedno i partner predstave. Nakon Sarajeva predstavu očekuje regionalna turneja po svim većim gradovima. Dakle, predstavu očekujemo i u Srbiji uskoro!

Miro Čabraja, Lea Stanković i Andrija JO - MC Show; Foto PR
Miro Čabraja, Lea Stanković i Andrija JO – MC Show; Foto PR

Viziju „MC show-a“ prepoznali su mnogi partneri i sponzori. Sponzori su: Hotel Palace, B1 plakati, Hoću knjigu, Jamnica, Pollak flower, Buzz, Essence, JSlastičarnica Zagreb, Orbico, Pringles, Čunga lunga, Stega tisak i Lumus logistika.O datumima narednih predstava i gradovima ćemo vas obavestiti blagovremeno. Zapratite nas na facebook stranici i instagram profilu, kao i na twitteru.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde