STAR WARS GALAXY OF HEROES

0
1218
StarWarsGalaxyOfHeroes ; Foto : ea.com
StarWarsGalaxyOfHeroes ; Foto : ea.com
Ako ste fan najpopularnijeg serijala filmova Star Wars američkog scenariste George Lucasa ova igrica je pun pogodak za vas! Star Wars Galaxy of Heroes je RPG igrica koja je izašla u oktobru 2015 godine i vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih igrica za mobilni telefon. A danas, gotovo tri godine kasnije možemo reći da je još popularnija!

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. I sense much fear in you.”

Kako dosta fanova kaže igrica je “kolekcionarskog” tipa pa možete skupljati vaše najomiljenije karaktere iz istoimenog filma. Karaktere možete unapređivati , praviti timove  i oprobati se u areni protiv drugih igrača. Od nedavno u igricu je uveden još jedan nezaobilazan deo samih Star Wars filmova a to su svakako svemirski brodovi. Isto kao i za karaktere postoji arena gde se takmičite protiv ostalih igrača. Takođe, postoje guildovi sa raznovrsnim timskim igrama , raid u kome vaš tim mora pobediti čudovište , territory battle gde zajedno prelazite etape koje postaju sve teže i territory war u kome vi sa vašim saigračima možete ujediniti vaše najbolje timove i odmeriti snage sa drugim guildovima. Večita dilema je na kojoj strani biti dark ili light side? Šta bi ste vi izabrali dark side ili the Jedi way?

Igrica je free to play, zauzima 114 MB, kompatibilna je za iOS 8.0 i za Android 4.1. Igricu je do sada skinulo preko million ljudi!

StarWarsGalaxyOfHeroes
StarWarsGalaxyOfHeroes

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde