Besplatni filmovi na YouTube

0
2128
Besplatni filmovi na YouTube; Foto pexels.com
Besplatni filmovi na YouTube; Foto pexels.com

Stižu nam besplatni filmovi na YouTube! Youtube sada nudi određeni broj filmova na njihovom sajtu koji mogu biti gledani potpuno besplatn!

Kolekcija besplatnih filmova je zvanično lansirana u oktobru, ali je dobila pažnju u poslednjih nekoliko dana. Iako tu ne možemo pronaći najnovije filmske naslove, tu možete pronaći veliki broj filmova koje možete pogledati. Kolekcija trenutno nudi „Legally Blonde“, „The Terminator“ i nekoliko „Rocky“ filmova, ali još mnogo toga.

Besplatni filmovi na Youtube; Movies and Shows Youtube; Foto screenshot
Besplatni filmovi na Youtube; Movies and Shows Youtube; Foto screenshot

Filmovi su dostupni zbog YouTube partnerstva sa filmskim studijima. Dok gledate filmove, puštaće vam se reklame, slično kao na televizijama. Međutim, usluga nije još uvek dostupna u našem regionu, ali ukoliko živite negde u inostranstvu, celu listu filmova možete pronaći ovde. 

Ovo je možda tek početak ovakvog načina puštanja filmova na YouTube. Rohit Dhawan, direktor menadžmenta proizvoda rekao je da bi u budućnosti oglašivači mogli koristiti platformu kako bi puštali reklame na specifičnom filmu. Na primer, imaćete mogućnost da pogledate najnoviji film ukoliko ste spremni da odgledate par reklama za toalet papir.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde