Besplatna online škola tanga za potpune početnike

0
550
Tango škola online Foto: Facebook

Stiže nam sjajna vest iz Tango Natural Beograd. Naime, kreće tango škola za početnike i to online. Prenosimo objavu sa njihove stranice.

„Unesimo ples u kuće!
Pozivamo vas na prvi upis u BESPLATNU ONLINE ŠKOLU TANGA za početnike, koji kreće prezentacijom i časom, u četvrtak, 14. maja, od 20:30h, na našoj FB strani.https://www.facebook.com/tangobeograd/

Eto prilike da ceo region pleše zajedno, u jednoj velikoj virtuelnoj sali, u kojoj ima mesta za sve. Ideja nam je da kroz relaksirane časove, koji će trajati 30-40 minuta, uvedemo ples u domove kao jednu zdravu individualnu praksu ili čak zabavnu i kreativnu aktivnost za celu porodicu. Na časovima ćemo individualno prolaziti kroz osnovne principe i pokrete u tangu, učiti kako da ih sa uživanjem plešemo individualno uz tango i netango muziku, a oni koji u svojim kućama vežbaju u paru, dobiće i sugestije kako da plešu u zagrljaju. 

U svakom slučaju, pored toga što ćete se pokrenuti, osvežiti i napuniti energijom, uporedo ćete se spremiti da sa lakoćom zaplešete tango, a i druge plesove, u trenutku kada se stvore uslovi za regularne časove. Časovi će se održavati 3 puta nedeljno. Biće koncipirani tako da da ne morate biti opterećeni redovnošću jer ćete svaku temu moći da radite na svom nivou. Uvek ćete moći lako da se priključite i ako ste propustili neke od časova. Sami odaberite svoj tempo. 

Tango je svetski jezik tela, improvizacija koja se može plesati sa bilo kim i uz bilo koju muziku. Pokreti koje ćemo plesati idu od klasičnih ekspresivnih i elegantnih tango pokreta do „djuskanja“, sa afričkim uticajima, koja imamo u tango milongi, a koja su veoma pogodna za ples uz netango muziku. Tango tehnika ima dosta zajedničkih elemenata i sa veštinama poput tai čija i joge tako da ćete na nekim časovima moći da se razvijate i na ovaj način.“

Evo prilike ako ste želeli da učite tango ali ste nesigurni da plešete pred punom salom da se okušate u svojoj dnevnoj sobi.

Preporuka za čitanje:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde