Spoljašnji i unutrašnji sukobi u doba Korone – predavanje

0
595
Interaktivno predavanje Ivane Kuzmanović Foto: Facebook

Ako tokom ovog vremenskog perioda želite da poslušate koje predavanje i da radite na sebi, evo mi imamo predlog – interaktivna online predavanja Ivane Kuzmanović na temu Spoljašnji i unutrašnji sukobi u doba Korone. Predavanja ćete moći da pratite uživo – putem facebooka i Instagrama, i to na fb stranici Ivana Kuzmanović – Life Coach – Pisac i na IG nalogu.

Ne trebaju vam nikakve šifre – samo se uključite i pratite. Predavanja su potpuno besplatna i održavaju se svake nedelje do 26. aprila od 20h pa do 21:30 na pomenutim stranicama.

Naime, Ivana Kuzmanović, naša bestseler autorka, life coach i neko čije knjige veliki broj žena rado čita počela je od 22.marta da svake nedelje drži online predavanja u istom terminu. Ivana Kuzmanović ima iza sebe osam knjiga, sve su jako čitane, a studija o ljubavi Od kad sam se zavolela volim, najpopularnija je knjiga domaće popularne psihologije kod nas. Ne samo što će predavanje biti interaktivnog karaktera, već ćete i moći mnogo toga što vas zanima o vama samima da pitate.

Ako se prepoznate u ovima redovima, koje vam autorka poručuje sa svoje facebook stranice svakako ćete naći nešto zanimljivo u onome što ona sa vama ima da podeli.

Ivana Kuzmanović
Foto: Facebook

Koliko je vas ovih dana pomislilo: “E, samo mi je još korona falila”
A koliko vas je upravo zbog novonastale situacije razrešilo neku dilemu, problem ili sukob?

Sukob-i se neprestano odvijaju, unutra nas i izvan nas, i, kako Heraklit reče, “Rat je otac svih stvari”.

Ali, da li baš mora biti poraženih, i kolike su žrtve neophodne tokom sukoba? Da li sukob donosi razrešenje ili ne?

Konflikt ostvaruje svoju svrhu tek postizanjem rezolucije, pronalaženjem rešenja koje može biti i nezadovoljavajuće, ali ipak razrešenje.

Da li vaši konflikti imaju razrešenje?
Da li vaši sukobi na poslu probijaju granice i prenose se na privatni život i obrnuto?
Da li se vaši unutrašnji sukobi projektuju na stvarni svet oko vas?
I napokon, znate li šta je to unutrašnji mir i šta znači biti spokojan?

Nadamo se da vam je ova informacija koristila i da tokom ovog vremenskog perioda radite na tome da budete što bolji i pametno koristite svoje slobodno vreme. Čuvajte i sebe i druge. Ostanite kod kuće a vaša Kovalska.rs će naći načina da vam to vreme malo ulepša.

Preporuke za čitanje:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde