Oko(m) knjige – aprilski online ciklus

0
469
Oko(m) knjige Foto: Facebook

Ako volite da čitate i da diskutujete o knjigama svakako ste čuli za stranice Eđšeg i Prerazmišljavanje. Ovog puta u online varijanti neke vrlo zanimljive diskusije sa gostima piscima imate prilike da gledate na instragramu.

Pridružite se Eđšegovoj književnoj večeri na @edjseg_ks! Ciklus književnih razgovora „Oko(m) knjige” će svake subote od 19h predstaviti savremene književne autore i autorke. Pričaće se o pisanju i čitanju, ali i mnogim drugim temama. Razgovore će voditi urednica „Prerazmišljavanja” Katarina Kostić, a usled pandemije virusa korona, oni će se održati na instagramu kroz lajv opciju. Pridružite se razgovorima! Postavite pitanja autorima u diskusiji ovog eventa, a možete se uključiti i pitanjima na samom lajvu.

11.4. Gost #1 je bila Tanja Stupar Trifunović, pesnikinja i pripovedačica, dobitnica „Zlatnog sucokreta” za roman „Otkako sam kupila labuda”, dobitnica Nagrade Evropske unije za književnost za roman „Satovi u majčinoj sobi”, nagrade „Milica Stojadinović Srpkinja” za pesničku knjigu „Razmnožavanje domaćih životinja” i brojnih drugih.

18.4. Gost #2:očekuje nas Ana Vučković, uži izbor za nagradu NIN-a, roman „Yugoslav” (Partizanska knjiga), „Surfing Serbia” (Laguna),

25.4. Gost #3: Oto Oltvanji, pisac i prevodilac s engleskog jezika, piše fantastiku za odrasle – Priče misterije i magije, „Iver“, „Kičma noći“, „Crne cipele“ i roman za decu „Kako sam postao detektiv“, član putujuće spisateljske trupe „Pisci uživo”

Nadajmo se da će vam ove književne diskusije biti zabavne za gledanje i komentarisanje. Naposletku, ovo je sjajna prilika da posetite nešto što možda ne biste mogli jer živite u drugom gradu.

Preporuke za čitanje:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde