Novi online magazin

1
1520
Kovalska - vaša svaštara
Kovalska - vaša svaštara

Dragi naši,

Ovim putem želimo da vam saopštimo da pokrećemo novu stvar na našim prostorima, odnosno ovim putem vas obaveštavamo da Kovalska, vaš novi online magazin, započinje sa radom!

Kovalska je vaša online svaštara koja će vas informisati o najnovijim vestima, upoznaće vas sa zanimljivim ljudima iz regiona, kao i neuobičajenim poslovima i projektima. Na našem sajtu možete čitati o najlepšim destinacijama koje smo posetili, zajedno možemo naučiti da kuvamo i kako da vodimo zdrav život, ali i kako da brinemo o našim ljubimcima i sebi.

Naši autori vas kroz svoje tekstove vode na razne manifestacije i događaje i prenose vam svoja iskustva i utiske, a ono što je najbolje jeste da kod nas nema crne hronike niti politike. Želimo da vam u svako doba dana i noći donesemo pozitivu, znanje i kvalitet. Želimo da vam pružimo sve najbolje što možemo da bismo vama ulepšali dan i da bismo preneli naša znanja i iskustva.

Želimo da pomognemo kako ljudima, tako i životinjama, te ćemo kroz naš sajt pozivati ljude na humanost, druženje i međusobno pomaganje.

Naš sajt prati i naš YouTube kanal na koji ćemo kačiti razne emisije i intervjue u našoj produkciji koji će dodatno pomoći našem izveštavanju i učiniti ga zanimljivijim i jedinstvenim.

Ukoliko želite da postanete deo Kovalska tima ili želite da budete deo svaštare i da budete zapaženi, slobodno nas kontaktirajte. Nadamo se da će nas na ovom putu iz dana u dan biti sve više i više, da ćemo zajedno otkrivati nova znanja i putovati kroz svet informacija i zanimljivosti.

Dobrodošli na naš zajednički put!

Kovalska – vaša svaštara!

1 KOMENTAR

  1. Drago mi je svaštaro, Milice ti si na neki način Gossip Girl ali opet nisi tračara već objavljuješ neke nove stvari itd.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde