Put do Grčke kolima – Šta sve treba da znate

0
1857
Put do Grčke kolima - Šta sve treba da znate; Foto kovalska.rs
Put do Grčke kolima - Šta sve treba da znate; Foto kovalska.rs

Polako je počela letnja sezona, a planiranje godišnjeg odmora je gotovo privedeno kraju za većinu ljudi. Oni koji idu preko turističke agencije uglavnom nemaju previše stvari o kojima treba da se brinu, osim samog pakovanja. Međutim, ukoliko idete kolima, treba svakako da istražite put do Grčke i šta vam je sve potrebno.

Pre samog polaska, obavezno proverite ulje i vodu u automobilu, kao i gume. Ukoliko znate da vaš auto ima nekih mana, proverite sa vašim majstorom kako biste bili sigurni da možete preći veliki broj kilometara. Ipak, put do Grčke nije kratak, a auto treba da bude potpuno bezbedan za dugu vožnju.

Osigurajte vaš auto i sebe!

I nakon provere, bilo bi poželjno da kupite paket u Auto Moto Savezu Srbije ili Atlas Servisu kako biste obezbedili vaš auto i saputnike u slučaju neočekivanih nezgoda i neprilika. Pored osiguranja automobila, poželjno je uzeti i putno osiguranje za vas i saputnike

Putno osiguranje – šta pokriva i šta treba da znate

Pre polaska, istražite deonice kojima treba da prođete u slučaju da je potrebno da putujete obilaznim putevima. Takođe, preračunajte koliko je potrebno da izdvojite novca za gorivo i za putarine.

Postoji dosta emisija i stranica na internetu koje će vam pomoći da saznate šta to možete očekivati na putu do Grčke. Nekoliko takvih se nalazi i na YouTube na kanalu Auto Analiza i KovalskA. Za vas smo izdvojili ova dva snimka kako biste se spremili na vreme.

PUT DO GRČKE 2019: Grdelička deonica i sve ostalo bitno ako idete autom u Grčku – Auto Analiza
PUT DO GRČKE – Pančevo – Beograd – Neos Marmaras – KovalskA

Za gorivo i putarine do Halkidikija vam je potrebno oko 100€ u jednom pravcu. Cena zavisi od potrošnje vašeg automobila, ali i na koje mesto idete. Naravno, ukoliko na letovanje idete u mesta bliža Solunu, potrošićete mnogo manje novca.

Želimo vam srećan put, kao i lep i bezbedan provod u Grčkoj.POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde