Sa Japanom na ti kroz film i razgovor

0
983
Svakodnevni život Srbija/Japan Foto: Taka

Ono što nas očekuje tokom jula u Nišu svakako jesu dva zanimljiva događaja u organizaciji udruženja Taka. Ovog puta u pitanju je direktna kulturna razmena sa Japanom- od životnih iskustava poput života u Japanu i Srbiji do projekcija kratkih japanskih filmova.
Svakodnevni život Srbija/Japan biće diskusija, u kojoj će pričati o čarima, sličnostima i razlikama svakodnevnog života u Srbiji i Japanu sa dve divne gošće – Kanoko Tsuda, koja već dugo živi u Beogradu, i Brankicom Takahashi, koja već duže živi u Tokiju.
Imaćete prilike da čujete o njihovim iskustvima kao i da postavite sva pitanja vezana za temu.
Ovaj interesantni panel će se održati trećeg jula u prostorijama Deli prostora od 19h, u Davidovoj 2, u Nišu.
Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli.

Projekcije kratkih filmova
Foto: Taka


Projekcije kratkih filmova Takatoši Arai-ja i razgovor sa rediteljem biće održani 14.jula od 19h u prostorijama pivnice Labeerint. Ovom prilikom ćemo prikazati 2 filma „Kvantitet kvalitet“ i „Riba“. Nakon projekcija će publika uživo razgovarati sa samim režiserom, koji će se uključiti online direktno iz Japana.
Jedan od voditelja programa će biti i Naoko Kamba, koja će reći nešto više o savremenom japanskom filmu i njenim raznovrsnim aktvinostima po Srbiji.
Ulaz je besplatan i udruženje Taka poziva sve filmofile i ljubitelje i praktikante nesvakidašnjeg razmišljanja da nam se pridruže.

Takođe pročitati:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde