Pravo vreme za Big Time je sada!

0
1290
Big Time Foto: Swing

Continuum Dance Theatre kao i inače, vrca od inspiracije. Sada je na redu Big Time!

Prateći i podržavajući najnovije pozorišne tendencije i fokusirajući se na lokalni kontekst, Big Time ove godine u prvi plan stavlja kreativnu organizaciju. 

Big Time će na čelu sa producentom (koreografom), imati priliku da na sceni niškog Narodnog pozorišta, kroz autentični koncept prezentuje svoj umetnički pravac, ideju, brend…

Fokusiramo se na promociju i predstavljanje inovativnih ideja. Želimo da  povežemo scenu sa posmatračem, a pritom ne razbijajemo standardnu teatralnu formu.Zato želimo da vas ugostimo na našem domaćem terenu-pozorište. 

Big Time Foto: CDT


Dobrodosli na Big Time,show koji okuplja kreativne pojedince i organizacije, čije  se ambicije kreću u smeru scenskog stvaralaštva.  Završna novogodišnja revija je ove godine nesto malo drugačija i inovativnija,obuhvatajući širi spektar umetničkih pravaca i stvaralaštva.

23.decembar je dan kada se dešava magija,sa početkom od 19h,a već od sutra možete kupiti svoju kartu na blagajni Narodnog pozorišta.   

Ono što nam umetnici poručuju je :


STVARALAŠTVO JE BITNO! Za stvaraoca, za publiku, za one koji su na sceni…

Ti momenti koji nam dozvole da odlutamo u druge svetove i da zaboravimo svakodnevnicu su lekoviti za naš duh i dopuštaju nam da budemo srećni i inspirisani. 

Ovom prilikom će pozornicu niškog Narodnog pozorišta zauzeti minijature najistaknutijih umetnika sa ovih prostora.

Dinamičan show koji u kome se smenjuju najrazličitiji stilovi pokreta, multimedijalnog stvaralaštva, filma, plesa i ostalih komada dovoljan je razlog da nabavite vaš set karata na vreme i time ulepšate sebi poslednje dane ove godine.

Show je namenjen i deci i odraslima.

Karte su u pretprodaji od 13.12.2018. (400 din). Vidimo se tamo!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde