Niz paukovu nit, autora Mirnesa Alispahića- e-book na poklon od vašeg AVKF-a

0
1618
Mirnes Alispahić Foto: Mili Kotlo

Osmog marta, na Međunarodni dan žena, jedna sjajna knjiga je ugledala svetlo dana i postala dostupna u e-formi. Sećate se da je vaša Kovalska najavila roman Niz paukovu nit Mirnesa Alispahića, multimedijalni projekat,koji je napravljen na osnovu njega kao i istoimenu pesmu i album niške grupe Hazel?

Već su nam čitaoci i postali malo nestrpljivi sa pitanjem šta se sa knjigom dešava, jer ono što oni nisu znali, (jer AVKF i sam autor dobro čuvaju svoje tajne i imaju više kečeva u rukavu) je to da se knjiga u elektronskoj formi priprema na poklon čitaocima. Naposletku, za Osmi mart, AVKF i Mirnes Alispahić su sa nama odlučili da to podele.

Pitali smo predsednika AVKF-a, kao i urednicu knjige otkud ovakvo iznenađenje i šta očekivati od same knjige. Ostavićemo vam svakako i link pa će svi čitaoci naše Kovalske moći da uživaju u ovom divnom poklonu.

Kristijan Šarac iz AVKF:

Ova priča je priča o borbi i suočavanju sa samim sobom, sopstvenim demonima i odlukama, protkana uspomenama i neizbežnim dodirom ljubavne priče koja ne poznaje granice života, dimenzija i stvarnosti. Nije slučajno što je roman izašao baš na ovaj datum, jer je glavni urednik hteo nešto neobično – da damama (ali nikako ne samo njima) koje vole nešto drugačije i nesvakidašnje podari odgovarajući poklon. Naravno, autor i ostatak AVKF tima su izašli u susret toj ideji i omogućili da se pred vama nađe ovaj roman prvenac dostojan poštovanja.

Niz paukovu nit- naslovnica
Foto: Stefan Mitić

Irena Ilić- Vasiljević:

Nakon dugog lutanja paukovim nitima uspeli smo da se iskobeljamo iz mreže neplaniranih okolnosti i ponudimo vam na poklon za besplatno preuzimanje „Niz paukovu nit“. Rad na tekstu bio je veoma zabavan i inspirativan. Mirnes je autor od kog se može očekivati puno, bez straha da će izneveriti očekivanja i najzahtevnijih čitalaca. Ne mogu da govorim o tekstu bez otkrivanja radnje, što ne bi bilo u redu obzirom da je do sada malo ljubitelja lepe reči stiglo da pročita knjigu, pa vas pozivam da sami zavirite u ovaj čarobni svet reči u kom se prepliću snovi i java i uživate u čitanju.

Više o samoj knjizi svakako možete saznati u našem članku, kojim smo je i najavili https://kovalska.rs/2018/10/niz-paukovu-nit-roman-pesma-sinergija/ .

Nadamo se da ćete uživati u samoj knjizi i da se radujete budućim iznenađenjima i izdanjima AVKF-a.

Samu knjigu možete preuzeti sa sajta Autostoperskog vodiča kroz fantastiku

https://fantasticnivodic.com/preuzimanja/2019/03/niz-paukovu-nit-mirnes-alispahic/

Preporuke za čitanje:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde