wwvrsac 2018 – Živi lokalno, radi globalno

0
1218
wwvrsac 2018 - Živi lokalno, radi globalno; Foto wwvrsac.com
wwvrsac 2018 - Živi lokalno, radi globalno; Foto wwvrsac.com

„Živimo lokalno – radimo globalno“ moto je konferencije wwvrsac koja će se 2018. godine održati od 26. do 28. oktobra u kongresnoj dvorani hale Milennium u Vršcu.

Ovo je šesta po redu wwvrsac konferencija gde ćete imati prilike da upoznate ljude koji žive na našim prostorima, a rade za razne kompanije i ljude iz inostranstva. Na zvaničnoj facebook stranici objavljeno je da se očekuje preko 400 ljudi, a 12 predavača će deliti svoje znanje i iskustvo u 4 tematska bloka.

Malo ljudi zna da danas pecaroš iz Amerike plaća firmi iz Srbije ako želi da rezerviše pecanje na Floridi. Tu priču i još mnogo takvih uspešnih priča ispričali smo na konferenciji u Vršcu. Kada smo počinjali, 2013. godine, znali smo da u Srbiji može da se živi dobro ako digitalne proizvode i usluge plasiramo putem Interneta. – tekst koji se nalazi na zvaničnom sajtu konferencije wwvrsac koji poziva na dolazak.

Cene kotizacije, kao i ostale korisne informacije, kako o konferenciji, tako i o gradu Vršcu, smeštaju i dolasku do istog, možete pronaći na zvaničnom sajtu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde