Predstavljen je novi Huawei P20 Pro!

0
1319
Huawei P20 Pro, prednja strana, vrhunski displej
Huawei P20 Pro, prednja strana, vrhunski displej

Nakon predstavljanja Huawei P20 i Huawei P20 Pro telefona u Parizu, na red je došlo i ekskluzivno predstavljanje najnovijih Huawei modela telefona i u Srbiji. Održano je u hotelu „Hilton“ u Beogradu, a za veliki broj gostiju, Huawei se potrudio da napravi odličan spektakl.

Predstavljanje Huawei P20 Pro telefona je održano 12.04.2018. u hotelu „Hilton“ u Beogradu, uz veliki broj gostiju među kojima je bila i naša poznata glumica Anđelka Prpić. Voditelji programa su dobro poznata TV lica Marija Kilibarda i Boško Jakovljević, a gostima se u jednom momentu obratio i Džordž Čang, direktor Huawei za balkanski region.

Zadnji deo telefona, tri kamere; Huawei P20 Pro
Zadnji deo telefona, tri kamere; Huawei P20 Pro

Kada je reč o dizajnu telefona, moramo spomenuti fantastične boje u kojima dolazi – Deep Black, Midnight Blue i Twilight. Međutim, akcenat nije na samom dizajnu ovog puta, koji je svakako fantastičan, već na kameri. Naime, Huawei P20 Pro je prvi telefon sa tri kamere što vam garantuje vrhunske fotografije. Zbog 3 kamere, odlične fotografije možete napraviti i u low lightu (u situacijama kada nemate dovoljno svetlosti).

Huawei se pohvalio svojim statistikama o prodaji i proizvodnji svojih uređaja, ali je i naveo kako će „P“ serija predstavljati najkvalitetnije mobilne uređaje iz Huawei kompanije.

Huawei P20 Pro; Prednja strana telefona i specifikacije
Huawei P20 Pro; Prednja strana telefona i specifikacije

Telefon, nažalost, nismo dobili za detaljnu recenziju, ali smo se malo igrali njime i možemo reći neke naše prve utiske. Telefon odlično leži u ruci, lagan je i nemate osećaj kao da držite uređaj sa ekranom od 6.1 inča!

Vlog sa predstavljanja Huawei P20 pro možete pogledati na Cile ST youtube kanalu:

Nadamo se da ćemo uređaj dobiti uskoro na testu, a za sada imamo samo reči hvale i još nekoliko fotografija!


Huawei P20 Pro recenzija sa YouTube kanala CileSTPOSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde