Kako staviti ekstenzije da izgledaju prirodno

0
1324
Kako staviti ekstenzije da kosa izgleda prirodno
Kako staviti ekstenzije da kosa izgleda prirodno
Kako bismo bile lepše, mi devojke koristimo svakakve dodatke – ekstenzije za kosu, nadograđujemo nokte, šminkamo se, lepimo veštačke trepavice i slično, ali ipak treba da težimo da to sve izgleda prirodno kako bismo izgledale lepo, a ne kao pokretne lutke.

Kao i uvek, i na ovu temu sam napravila video, pa ukoliko vas ipak mrzi da čitate i gledate fotke, pogledajte video ispod, a ukoliko imate ipak sporiji net pa ne možete da učitate video, nastavite sa čitanjem ovog posta!

Pre nego što počnete da čitate, moram da vam kažem da sam ekstenzije dobila sa sajta  , a kod za 10% popusta: IrresistibleMilica

Ekstenzije su 100% prirodne, pa se tako jako lepo uklapaju u vašu kosu ukoliko odaberete dobru boju, mada, čak i ukoliko promašite za koju nijansu, uvek možete ofarbati ekstenzije, samo imajte u vidu da je to već odsečena kosa i da nema moć da se oporavi, tako da malo više farbe, hidrogena ili blanša je može totalno uništiti.

Kako biste izgledale lepo sa ekstenzijama odnosno umetcima za kosu, potrebno je da donji deo kose, na potiljku u delu ispod ušiju, zakačite da bude što manje primetno.

Zakaciti kosu s potiljka
Zakaciti kosu s potiljka

Nakon što ste donji deo zakačili, stavite ekstenziju od 3 šnalice preko toga. Nakon toga, otpustite malo kose, pa stavite 3 ekstenzije sa 2 kopče.

Stavljanje ekstenzija s a kopcama
Stavljanje ekstenzija s a kopcama

Otpustite još malo kose i stavite najveću ekstenziju sa 4 kopče, na zadnjem delu glave, na delu gde imate dovoljno kose da prekrijete sve kopče (otprilike u visini obrva sa zadnje strane glave), a onda na delovima bliže licu, zakačite po jednu sa svake strane sa dve kopče. Nakon toga, pustite još malo kosu, toliko da vam zakačen bude samo deo koji će prekrivati sve kopče. Na zadnjem delu stavite preostalu sa 2 kopče, a levo i desno, bliže licu, stavite po jednu sa jednom kopčom.

Kako sve to izgleda na kraju, pogledajte na fotkama ispod.

Kovalska, Ekstenzije za kosu
Kovalska, Ekstenzije za kosu
Kovalska Ekstenzije za kosu Laptop
Kovalska Ekstenzije za kosu Laptop

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde