BF18 BLOGER FEST- karte već u prodaji

0
1534
BLOGER FEST Foto: Facebook

BLOGER FEST  – posvećen je svim BLOGERIMA & INSTABLOGERIMA na Balkanu. Predstavlja direktan susret blog i insta zvezda i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju i festival najboljih u protekloj sezoni. Regionalnog je karaktera i jedno od retkih mesta gde se  prikazuje da vas nacionalnost i vera ne trebaju sprečavati da upoznate nove ljude koji dele isti entuzijazam i strast prema blogu kao i Vi. Ima za cilj da sve manje i više iskusne blogere kao i one koji žele da se ovom profesijom bave u budućnosti, usmeri, podrži i edukuje kako bi ostvarili svoj cilj.

Šta je  BLOGER FEST BF18?

Ovo je manifestacija koja će okupiti vodeće ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni, ali i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaiciju na Balkanu, koja za cilj ima da uzdigne blog kao formu na jedan viši nivo. BLOGER FEST je više od festa, to je stil, način i kretanje kroz život. Učenje, rad i motivacija naši su ciljevi, a festival je samo kruna naših dosadašnjih dostignuća.

BLOGER FEST najava
Foto: Facebook

U subotu, 22. decembra 2018. godine, u prostorijama DKCB, Takovska 8, održaće se najveća, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju – BLOGER FEST 2018.

Šta nas očekuje na BLOGER FESTU?

BLOGER FEST  je neprofitabilno udruženje građana blog zajednice sa ovih prostora koje ima za cilj da promoviše ideju bloga kao postojeće aktuelno i isplativo zanimanje u svetu, a sada i kod nas.  Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi! Ukoliko nisi bloger/instabloger, a rado čitaš i pratiš neke, dođi da podržiš svog favorita. Festival je namenjen svim uzrastima, blogera i instablogera iz svih oblasti.

Karte su u prodaji online preko Eventim.rs ,dostupne su i na svim EVENTIM prodajnim mestima i ovlašćenih partnera.

Web sajt: www.blogerfest.com

Facebook: https://www.facebook.com/blogerfest

Instagram: https://www.instagram.com/blogerfest

Ovo je sjajna prilika da upoznate svoje omiljene blogere i instablogere. Možete da se družite sa njima ili da ih pitate sve ono što vas zanima o vođenju bloga, tako da se nadamo da ćete posetiti BLOGER FEST.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde