Džulijet- Ladies Night u bioskopu Cine Grand

0
1389
Džulijet Foto: Facebook

Drage dame, okupite prijateljice, ostavite probleme i brige iza sebe i dođite u bioskop Cine Grand, da se uz film, vino i poklone oslobodite stresa!

U četvrtak, 10. januara, u bioskopu Cine Grand biće održan Ladies Night, uz projekciju neverovatne filmske priče #Džulijet. Početak projekcije je u 20 časova a karte su u prodaji i možete ih obezbediti na blagajni bioskopa.

Sve je lepše uz vino

Za sve posetioce, spremili smo i vino dobrodošlice iz Vinarije Tošići:

Tradicija gajenja vinove loze i pravljenja vina u porodici Tošić iz sela Trnavci u Župi Aleksandrovačkoj postoji više od veka. Nakon dugogodišnjeg porodičnog iskustva Miroslav Mogorović sa porodicom osnovao je vinariju Podrum Tošići 2015. godine sa ciljem da neguje pravljenje vina visokog kvaliteta od autohtonih sorti tamjanike i prokupca i željom da ih predstavi ljubiteljima vina u zemlji i inostranstvu. 

POKLONI- AVON I VULKAN

Pored projekcije filma, za dame smo spremili i poklone u saradnji sa kompanijom Avon Srbija:

Avon je kompanija koja stavlja maskaru na trepavice i hranu na sto. Bori se protiv bora jednom rukom, a protiv raka dojke drugom. Zna vrednost savršenih usana, a u isto vreme progovara protiv nasilja u porodici i podržava finansijsku samostalnost žena. Dovodi lepotu na vaš prag, ali i otvara vaša vrata. 

Knjižare Vulkan su za ljubitelje knjiga pripremile lepe poklone iznenađenja:

Ono što Vulkan čini drugačijim je veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz oblasti arhitekture, dizajna, umetnosti, grafičkog dizajna. U prilici ste da pronađete i veliki broj svetskih hitova koji još nisu prevedeni na srpski jezik. U Knjižarama Vulkan možete pronaći i bogat gift program, kao i papirnu galanteriju, širok izbor kancelarijskog materijala, muziku. Knjižare Vulkan potrudiće se da vam pomognu da živite bogatije i zadovoljnije kroz zabavu, obrazovanje i inspiraciju!

O filmu „Džulijet“:

Eni je zaglavila u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut rokerom Takerom Krouom. Kada akustični demo Takerove pesme od pre 25 godina izađe u javnost, počinju da se dešavaju velike promene u životu rokera. 

Više informacija na sajtu – 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde