Počinje Škola filma u Continuum Development centru

0
1769
Madre Tiera Foto: CDC studio

Za sve ljubitelje filma, koji bi se i sami okušali u tome Continuum Development Centre organizuje 15. i 16.jula školu filma u Nišu. Cena učešća na dvodnevnom seminaru je 1000 dinara. Broj mesta je ograničen, pa se prijavite na vreme. Možete se prijaviti na sledećem linku http://cdcstudio.rs/prijave-za-master-class/

Šta je škola filma?

Škola filma je multimedijalna radionica na kojoj će polaznici imati prilike da se upoznaju sa procesom produkcije filmskog sadržaja. Cilj radionice je da polaznici sami kreiraju i montiraju sadržaj odrđene tematike sledeći osnovna načela filmske industrije.

Šta možete naučiti na ovim radionicama?

Kroz ovaj set radionica načinićete korak ka tome da naučite da rukujete kamerom, planirate snimanje, organizujete set, režirate i još mnogo toga. Program je koncipiran tako da podržava kreativno mišljenje i daje mogućnost polaznicima da preuzmu inicijativu u realizaciji projekta.

Kako da učite praktično?

CDC studio razvija koncept igrane TV serije po imenu „Madre Tierra“. Ovaj program omogućava učesnicima da se kroz dva dana radionica upoznaju sa osnovnim principima produkcije TV sadržaja. Polaznicima će, po ličnim afinitetima, biti dodeljene uloge u produkciji uz pomoć kojih će praktično savladavati izazove koji se nađu pred njima.  Na kraju ovog seta radionica će se svi polaznici oprobati u produciranju scene TV formata, radu na terenu i postprodukciji.

Erasmus program, Španija
Foto: ARThquacke

NAGRADA ZA ISTAKNUTE

CDC omogućava svojim polaznicima da putuju besplatno za Španiju (Santiago De Compostela) i učestvuju u projektu „ARThquacke“. Koordinatori programa „škola filma“ će odabrati dva učesnika za koje smatraju da zadovoljavaju kriterijume. Odabrani polaznici će imati priliku da na ovom putovanju obrađuju sledeće teme: Invisible Theater, Street Dance, and Fine Art. Svi troškovi puta i smeštaja će biti refundirani. Projekat „ARThquacke“ se realizuje od 12. do 23. septembra.

Verujemo da bi vam ovaj koncept mogao biti interesantan pa se okušajte. Ko zna, možda pronađete sjajan novi hobi.

Možete pročitati i sledeće članke:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas, unesite vaš komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde